Isparta Basınında Bugün - 20 Ekim 2011

Isparta Basınında Bugün - 20 Ekim 2011, Perşembe

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ekim 2011 13:51
Isparta Basınında Bugün - 20 Ekim 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

DEMOKRAT: "Teröre lanet yağdı"
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 24 askerin şehit düştüğü hain terör saldırısı tüm ülkeyi olduğu gibi Isparta'yı da ayağa kaldırdı.

ÇÖZÜM: "Yüreğimize ateş düştü"
Hakkari'deki 24 şehidimizden biri Ispartalı. Yalvaç Sücüllülü olan Süleyman Kalkan'ın evine ve Isparta'ya ateş düştü. Ispartalı terörü lanetledi.

NOKTA: "Bu acıya nasıl dayanılır?"
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırı sonrasında çıkan çatışmada şehit düşen 21 yaşındaki Jandarma Komando Er Süleyman Kalkan'ın Sücüllü beldesindeki evine ateş düştü.

İLKE: "İntikamı ağır olacak"
Bakanlığına bağlı genel müdürlüklerin yürüttüğü çalışmalarla ilgili koordinasyon toplantısı için Isparta'ya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Hakkari'deki terör saldırısının intikamının çok ağır olacağını söyledi.

HABER: "Babasız büyüdü, şehit düştü"
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonrası şehit olan Yalvaçlı Süleyman Kalkan'ın, 8 yıl önce babasının öldüğü ve onu aynı ismi taşıdığı dedesinin büyüttüğü öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.