Isparta Basınında Bugün - 20 Eylül 2011

Isparta Basınında Bugün - 20 Eylül 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Eylül 2011 15:48
Isparta Basınında Bugün - 20 Eylül 2011

Akdeniz: "Isparta için yeni bir kriz"
Ali Haydar Öner'in milletvekili seçilmeden önce Isparta Valiliği'ne dönmek için Danıştay'a açtığı davanın sonucunda kafa karıştıran ve Isparta için vakit kaybettiren gelişmeler yaşanıyor.

DEMOKRAT: "Velilere 'Okula gelin' çağrısı"
Isparta'da 80 bin öğrenci, yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla okullarının yolunu tuttu. Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, "Başarı velilerle birlikte çalışmaktan geçiyor. Böylelikle öğrencilerimizin çok farklı noktalara geleceğini göreceksiniz" dedi.

ÇÖZÜM: "BAKA'dan 20 milyon liralık yeni destek geliyor"
BAKA ekim ayı başında yeni çağrı ilanına çıkıyor. Bölgeye 20 milyon liralık daha yatırım desteği gelecek. Destek bir yıl içinde 30 milyon lira olacak.

OBJEKTİF: "Zalime karşı yek vücut olalım"
19 Eylül Gaziler Günü anma programında konuşan Muharip Gaziler Derneği Başkanı Erdal Büyüksavaş, "Vatan tek, Bayram tek, millet tek, ezan tek, sinede yürekler bir çarpsa da yek, yek vücut olalım zalime karşı yek. Çünkü vatanımız var, o da dünyada tek. ya uğrunda öleceğiz ya sonsuza dek yaşatacağız" dedi.

EKSPRES: "Değerlerini yitiren toplumlar yok olur"
Ahilik Haftası töreninde konuşan Esnaf Odaları Birlik Başkan Vekili Ahmet Tural, ahiliğin Anadolu'da yaşayan Türkmen halkını sanat, ticaret ve ekonomi gibi çeşitli meslek dallarında ahlaki yönden yetiştiren ve çalışma yaşamını iyi insan meziyetlerini esas alarak düzenleyen bir örgütlenme olduğunu söyledi.

NOKTA: "Geyik avında ölü bulundu"
Isparta'nın Sütçüler ilçesine bağlı Kasımlar beldesinde üç arkadaşıyla geyik avına çıkan kişi, iki gün sonra dağda ölü olarak bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.