Isparta Basınında Bugün - 20 Haziran 2011

Isparta Basınında Bugün - 20 Haziran 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Haziran 2011 12:24
Isparta Basınında Bugün - 20 Haziran 2011

AKDENİZ: "SDÜ Tıp'ta asistanların hepsine kendimi emanet ederim"
Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Tuğrul Sezer, "Teşhis ve tedavilere 'asistanların' girdiği, uzman ve profesörlere ulaşmanın mümkün olmadığı eleştirilerine" bu karşılığı verdi.

DEMOKRAT: "Sizin gücünüz Türkiye'nin gücü"
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in ismini taşıyan Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) bu yıl 10 bin 240 mezun verdi. Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, mezun olana öğrencilere, "Sizin gücünüz, Türkiye'nin gücüdür, Türkiye'nin umududur" diye seslendi.

HABER: "Mazbata kavgası 4 yıl sonrasını gösteriyor"
Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, CHP Milletvekili Ali Haydar Öner ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz arasında mazbata töreninde yaşanan kavga ile ilgili olarak, "Seçimin sonunda hizmet için verilen mazbata belgesinin töreninde tartışmaya başlamak, sanki 4 yıl sonrasını gösterir gibi. Daha milletvekilliği görevine başlamadan seçimden önce yapılan yanlışlıklar üzerine tartışmak, korkarım ki Isparta'ya yapılacak hizmetlerin önüne geçecektir" dedi.

GÜLKENT: "600 yataklı hastanenin ihale süreci başladı"

Sümer Halı Fabrikasının bulunduğu 120 dönümlük alana yapılacak 600 yataklı sağlık kompleksi projesi için ihale süreci başladı. AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, hastanenin kamu-özel ortaklığı ile yapılacağını belirtti.

MANŞET: "Altınbaşak reyting ölçecek"
Özel Altınbaşak Koleji, televizyonların reyting ölçümüne alternatif olacak bir sistem geliştirdi.

OLUŞUM: "Yollar yeniden asfaltlanıyor"

Doğalgaz ve diğer kurumların altyapı çalışmaları ve yollardaki asfaltların uzun yıllar önce dökülmesi nedeni ile her tarafı yamalı olan yollar kazılarak yeniden asfaltlanmaya başlandı.

NOKTA: "Otomobil motosikletle çarpıştı: 2 yaralı"
Şarkikaraağaç ilçesinde motosikletin otomobille çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

OBJEKTİF: "Isparta'nın asfaltı değişiyor"

Yollar balık sırtı yapılacak. Asfalt kalınlığı 12-14 santim olacak. Her 35 metre mesafede sağ ve sol kenarlara ızgara döşenecek.

HEDEF: "Mezuniyet töreninde kriz"
SDÜ'nün mezuniyet töreninde Vali Memduh Oğuz'un törene katılan CHP Milletvekili ve Isparta eski Valisi Ali Haydar Öner'i dikkate almaması üzerine Milletvekili Öner, stadı terk etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.