Isparta Basınında Bugün - 20 Mart 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2012 13:19
Isparta Basınında Bugün - 20 Mart 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Isparta'nın hangi meselesi devletin zirvesini meşgul ediyor?''
Başbakan imzalayacak Cumhurbaşkanı devrede, Cumhurbaşkanı Gül'ün devreye girdiği, Başbakan Erdoğan ve Bakanlar Kurulu üyelerinin tamamının imzası aranan karar, neredeyse 1 yıldır bekleniyor.

DEMOKRAT: ''Bu yol pasifize edilir mi hiç?''
Demokrat'ın gündeme getirdiği bölünmüş yol haberi Isparta gündemine bomba gibi düştü. Karayollarının pasifize ettiği Isparta'ı Antalya'ya bağlayan Dereboğazı yolunda günde ortalama 4 Bin 330 araç geçtiğini biliyor muydunuz?

ÇÖZÜM: ''ITKM ne olacak''
Müteahhidin verdiği süre doldu ama bir türlü hareketlilik yok. Isparta göbeğinde ve en değerli yerinde inşaat yaroım ve atıl durumda bekliyor.

GÜLSES: ''30 milyon kişiye 4 merkez düşüyor''
SDÜ Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalıo öğretim üyesi Prof. Dr. Asım Aydın, dudak damak yırtıkları ve alt ve üst çene gerilikleri ile ilgili olarak Isparta'nın dört önemli merkezden birisinin olduğunun altını çizerek, yapılan operasyonlarda çoklu disipline dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.