Isparta Basınında Bugün - 20 Nisan 2011

Isparta Basınında Bugün - 20 Nisan 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Nisan 2011 10:43
Isparta Basınında Bugün - 20 Nisan 2011

DEMOKRAT: ''İktidar Öner'i afişle vurdu''
CHP birinci sıra milletvekili Ali Haydar Öner'in AK Parti'yi hedef alan sözlerine İl Başkanı Uğur Gökgöz ve Milletvekili Adayı Süreyya Sadi Bilgiç'ten yanıt gecikmedi.

AKDENİZ: ''İlaçta yeni bir kaotik ortam!''
Danıştay'ın iptal ettiği Tam Gün Yasası içerisinde, reçeteye 4'ten fazla ilaç yazılmasını engelleyen hükmün de ortadan kalkması yeni bir belirsizlik ortamı yarattı.

ÇÖZÜM: ''Mutsuzlaşıyoruz''
Isparta-Burdur Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Aysel Divarcı, ''Sağlıkta Dönüşüm Programı'' adı altında son yıllarda artarak devam eden saldırılar nedeniyle giderek mutsuzlaştıklarını söyledi.

ISPARTA: ''Bazen bir sözü ağızda yutmak, sonradan yemekten daha iyidir''

Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta eski Valisi ve CHP 1. sıra milletvekili adayı Ali Haydar Öner'e tepki göstererek; ''Biz duble yoldan gidiyoruz, onlar hala toprak yoldan gidiyorlar. Çünkü onlar orada kaldılar'' dedi.

GÜLKENT: ''Ortak akıl adına anket başlattılar''
Eski özel idare binasının yıkılması kararı alındı. Ancak, yıkıldıktan sonra yerine ne yapılacağı tartışma konusu oldu. İşte bu soruna orta akılla cevap arayan özel idare, ortak akıl adına anket çalışması başlattı. 2 gün sürecek anket uzman ekipler tarafından yapılacak ve 5 bin kişiye ulaşılması hedefleniyor.

GÜLSES: ''Devletin imkanlarıyla tribünlere oynuyor''
CHP birinci sıra milletvekili adayı Ali Haydar Öner'in AK Parti'yi hedef alan sözlerine İl Başkanı Uğur Gökgöz sert yanıt verdi. Gökgöz, ''Ali Haydar Öner, haksız yere görevinden alındığını söylüyor. Sen Çankırı'nın, Isparta'nın valisiyken devletin valisiydin de, Kırklareli'nde devletin valisi değimliydin? Bu nasıl bir ajitasyondur'' dedi.

HEDEF: ''Öner, tribünlere oynuyor''
Ak Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, CHP 1. Sıra Milletvekili adayı ve Isparta eski Valisi Ali Haydar Öner'in açıklamalarına sert bir dille cevap vererek, ''Kendisi tribünlere oynuyor. Çamur at izi kalsın siyaseti gerilerde kalmıştır'' dedi.

ISPARTA EKSPRES: ''Bakan gibi karşılandı''
AK Parti'nin yeniden 1. sıradan milletvekili adayı gösterdiği Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta'ya gelişinde 500 araçlık konvoy ve partililerin sevgi gösterileri ile karşılandı.

OLUŞUM: ''Bir oyanda bir buyanda''
Bir türlü ne MHP'li olabilen ne AK Partili olabilen Belediye Meclis Üyesi Seyfettin Kalem, tekrar AK Parti'ye mi dönüyor. Yani kısaca ne MHP'li ne AK Parti'li olduğu anlaşılamayan Seyfettin Kalem'e vatandaşlar tipik bir orta yolcu gözüyle bakıyor.

NOKTA: ''Tabipler isyanda''
Isparta-Burdur Tabipler Odası Başkanlığı hükümetin sağlıkta dönüşüm programını protesto etti. Oda Genel Sekreteri Dr. Aysel Divarcı, ''Maalesef önceliğimiz artık hastalarımız değil yasa ve yönetmelikler oldu. Buna isyan ediyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum