Isparta Basınında Bugün - 20 Ocak 2012

Isparta Basınında Bugün - 20 Ocak 2012

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ocak 2012 10:32
Isparta Basınında Bugün - 20 Ocak 2012

AKDENİZ : "Tehlike Uzakta Değil"
Dünya Gül Çiçeği ve gülyağı üretimin %65'ini karşılayan Isparta için her geçen gün tehlike çanları çalmaya devam ediyor.

DEMOKRAT: "Bu paket çözüm olmaz"

Isparta Baro Başkanı Avukat Gökmen Gökmenoğlu, 100 maddelik yeni yargı paketinin yargıyı hızlandırma sürecinde kalıcı çözüm olmayacağını söyledi.

ÇÖZÜM: "3 yılda 9 milyon borç ödedim"
Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram, 10 milyon liralık borcun 9 milyon lirasını ödediğini söyledi.

NOKTA: "Isparta buz kesti"
Isparta, son yılların en soğuk günlerini yaşıyor. Hava sıcaklığındaki ani düşüşle birlikte dün gece termometreler -13 dereceyi gördü.

Isparta: "Mısırlı iş adamı 4 milyon dolar yatırımı yapacak"
Mısırlı iş adamı El Samahy, 4 milyon dolarlık yatırım için Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi'nden 21 dönümlük yer aldı.

OLUŞUM: "Keyfi uygulamaya iki gün ceza"
Otobüs sürücüsünün rutin güzergahında istediği durakta durduğu, istemediği durağı es geçerek keyfi bir işletmecilik yapılmasından dolayı iki gün ticaretten men edildiği bildirildi.

OBJEKTİF: "Gözler bugün mahkemenin vereceği kararda"
Isparta Belediyesine yönelik operasyon kapsamında eksiklikleri giderilen iddianamenin kabulüne ilişkin Ağır Ceza Mahkemesi bugün kararını verecek.

İLKE: "13 şüpheli tutuklandı"
Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri Isparta, Afyonkarahisar ve Manisa illerindeki 18 farklı noktada eş zamanlı operasyon yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.