Isparta Basınında Bugün - 20 Şubat 2012

Isparta Basınında Bugün - 20 Şubat 2012

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Şubat 2012 18:52
Isparta Basınında Bugün - 20 Şubat 2012

AKDENİZ: "Duble karayolunda Isparta-Antalya yok"
9. Kalkınma Planı, 2012 Yatırım Programında Isparta'nın özlemle beklediği 2'si duble yol, biri hızlı tren olmak üzere 3 proje yer almadı.

DEMOKRAT: "İki yakamız biraraya gelmiyor"
Maliye Bakanlığı verilerine göre Isparta, 2012 Ocak ayında da bütçe açığı veren 68 il arasında yer aldı. Isparta'nın bütçe açığı 49 milyon 280 bin lira.

ÇÖZÜM: "Çarıksaraylılar'a 2 milyon liralık kanalizasyon piyangosu" Şarkikaraağaç'ın Çarıksaraylar beldesine kanalizasyon çalışmaları için büyük kaynak sağlandı. Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan Turhan, kanalizasyon için hazırladıkları projenin kabul edildiğini ve 2 milyon lira hibe desteğinde bulunulduğunu söyledi.

NOKTA: "Dağda mahsur kalan avukat son anda kurtarıldı"
Kayak için çıktığı dağda mahsur kalan Avukat Bartuğ Sayın, yaklaşık bir saat süren arama çalışmasının ardından bir çalının kenarında donmak üzereyken bulundu.

OBJEKTİF: "Pınar güven tazeledi"
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Isparta Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurula tek listeyle giren mevcut başkan Emin Pınar güven tazeledi.

İLKE: "Umre'de bir ilk"
Bu yıl kutsal topraklara Umre ziyareti yapacak olan kafilelerde ilk kez bayanlar için bayan irşat görevlisi rehberlik hizmeti verecek.

GÜLSES: "Sanayi ve endüstride lokomotif olacağız"
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta'nın sanayi ve endüstride lokomotif olması için bir dizi projeler yürüttüklerini belirterek, çalışmalar ile ilgili irtibat bürosu arayışlarının devam ettiğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.