Isparta Basınında Bugün - 21 Aralık 2010

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Aralık 2010 10:43
Isparta Basınında Bugün - 21 Aralık 2010

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Can Suyu Kredisi Isparta'ya yetmedi''
İlimizde KOSGEB veri tabanına kayıtlı 4 bine yakın küçük ve orta ölçekli işletmenin sadece 800'ü Can Suyu Kredisi adı altında verilen destekten yararlanabildi.

ISPARTA EKSPRES: ''Ekonomide sert düşüş''
2010 yılında reel sektörde sert düşüş. Ekonomik faaliyetlerden çekilen şirket sayıları arttı. İşsizlik yükselişte. Çalışan, üreten kesimin nüfusa oranı yüzde 49,2'den, yüzde 46,8'e geriledi.

DEMOKRAT GAZETESİ: ''Deprem testine ne oldu ?''
Belediye Başkanı Günaydın'ın SDÜ ve Sivil toplum örgütlerinin katkısıyla Isparta'da 1999 yılı öncesi tüm binalar üzerinde yapacağı deprem testi yalan oldu.

MANŞET GAZETESİ: ''Birikimlerini şaraba yatırdılar''
40 Yıl yurt dışına çalıştıktan sonra birikimlerini memleketleri Senirkent'e yatırım yaparak değerlendiren Elbis ailesi, İllegüp adını verdikleri şarapta marka olmak için çalışıyorlar.

HABER GAZETESİ: ''Sorunlar tespit edildi''
Genç Ispartalılar Araştırma ve Geliştirme Derneği tarafından Isparta'daki sorunlar tespit edildi. Başkan Turan Hayta, tespit edilen sorunları anlattı.

OLUŞUM GAZETESİ: ''Vali Ali Haydar Öner: Emsallerimizi geride bırakmalıyız''
Spor İl Temsilcileri ile valilik toplantı salonunda bir araya gelen Vali Ali Haydar Öner, Tüm spor branşlarında Isparta olarak emsallerimizi geride bırakmalıyız'dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.