Isparta Basınında Bugün - 21 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Aralık 2011 10:25
Isparta Basınında Bugün - 21 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''İzmir soruşturması Meclis'in feshinin reddine dayanak oldu''
Isparta Belediye Meclisi'nin feshi istemini reddeden Danıştay 8. Daire'nin gerekçeli kararı açıklandı. Meclis 1. Başkan Vekili Seyfettin Kalem'in Danıştay'da Belediye Meclisi'nin feshi istemiyle açılan davaya sunduğu savunmada İzmir soruşturması önemli bir dayanak oldu.

DEMOKRAT: ''Bu ne sorumsuzluk''
Gazi Kemal Mahallesi'nde doğal gaz çalışmaları sonrası belediyenin başlattığı asfalt uygulamasında açık bırakılan rögara otomobil düştü. Bu kazanın 20 metre ilerisinde ise bir başka otomobil çukura saplandı.

ÇÖZÜM: ''Hastaneler birleşti, aciller kapanmasın''
Isparta ile Gülkent Devlet Hastanelerinin birleşmesi ile yeni tartışmalar gündeme geldi. Gülkent Devlet Hastanesi acil servisinin kapanacağı haberlerine vatandaşlar tepki gösterdi.

GÜLKENT: ''Genel Sekreter Uysal'ın ilk misafiri meclis üyeleri oldu''
Özel İdare Genel Sekreteri Tufan Uysal, konuklarını ağırlamaya başladı. Uysal'ın ilk ziyaretçileri İl Genel Meclisi Başkanı Osman Zabun ve encümen üyesi il genel meclisi üyeleri oldu. Zabun, ziyarette çarpıcı açıklamalarda bulundu.

GÜLSES: ''TKDK'da zorlu süreç yeni destek yeni akredite''
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) aynı anda hem 3. etap çağrıya çıktı, hem 4. etap desteklerin ilanına çıktı. Hem de 2012'de açılacak destekler için akreditasyon süreci başladı. 2012'de çiftlik faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi ve geliştirilmesi, yerel ürünlerin ve mikro işletmelerin geliştirilmesi ve kırsal turizm başlığı altında üç yeni destek yer alacak.

HABER: ''Bu ne yaman çelişki''
Dönemin Belediye Başkanı Mehmet Aybatılı tarafından şehrin ihtiyacı üzerine inşa edilen otopark, şu anda alışveriş merkezi, kahvehane ve oto yıkama olarak kullanılıyor. Otopark yüzünden adeta birbirini yiyen Isparta halkı, bu yaman çelişkiden habersiz, yetkilerin otopark sorununu çözmesini istiyor.

EKSPRES: ''Rosense mağazaları Suudi Arabasitan'da açılıyor''
Bir süre önce Isparta'ya gelen ve Gülbirlik'in büyük mağazasında inceleme yapan Bandar Bin Fahd Al Fehaid'in, Rosense ürünler ile mağazanın dizaynına hayran kaldığı ve Rosense mağazalarının Suudi Arabistan'ın bazı merkezlerinde açılması talimatı verdiği öğrenildi.

NOKTA: ''Siyaset böyle istedi''
İl Genel Meclisi Başkanı Osman Zabun, Özel İdare Genel Sekreterliği görevinden alınan İbrahim Yıldırım için, ''Bazı dönemler yorgunluk olabilir. Bu işin doğasında vardır. Kimsenin alınganlık göstermesine gerek yoktur'' dedi.

OBJEKTİF: ''Sobadan çıkan gazdan zehirlendi''
Yalvaç ilçesinde yalnız yaşayan 85 yaşındaki Necip Karıncalı, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.