Isparta Basınında Bugün - 21 Kasım 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Kasım 2011 10:14
Isparta Basınında Bugün - 21 Kasım 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Dünya markası Isparta halısının acı hikayesi''

1920'de annesi Melek Hanım'ın Rum kızlarından öğrendikleriyle Isparta halısını Türkiye'ye ve dünyaya açan Hasan Büyükçam, çöküşün perde arkasını anlattı.

DEMOKRAT: ''Günaydın farkı''
Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nün çalışma performansı verileri, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın döneminde belediyenin esnafla barıştığını ortaya koydu. Esnaf denetimlerinde tutulan tutanak oranı yüzde 65 azaldı.

NOKTA: ''55 depremzedeye Isparta kucak açtı''
Depremin ardından yaralarını sarmak ve yeni bir hayat kurmak için memleketlerini geride bırakan 55 depremzede, Isparta'da misafirhanelere yerleştirildi.

ÇÖZÜM: ''Deprem Kanunu çıktığında hazır olmalıyız''
Depremi Belediye Meclisi gündemine aylar öncesinde getiren Meclis Üyesi Mehmet Cantürk, binaların deprem testlerinin hemen yapılmasını istedi.

OBJEKTİF: ''Bu bahçede para geçmez''
Sav beldesinde yaşayan 70 yaşındaki İbrahim Çakmakçı 2 bin metrekarelik bahçesindeki ağaçların meyvelerinden isteyen herkes girip yiyebiliyor.

EKSPRES: ''Kurşun kadar hızlı''
Yüksek hızda çekimde uzmanlaşan polis memuru sanatçı Halil İbrahim Sezer, fotoğrafçılığın Oscar'ı olan Pulitzer Yarışması'na katılabilecek kalitede eserler ortaya koyuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.