Isparta Basınında Bugün - 21 Mart 2011

Isparta Basınında Bugün - 21 Mart 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2011 10:36
Isparta Basınında Bugün - 21 Mart 2011

AKDENİZ: ''Belediyeye ikinci şok dalga''
İzmir Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında bu kez de Belediye İmar Müdürlüğü'nün iş ve işlemleriyle ilgili bazı evrakların istendiği öğrenildi.

ISPARTA EKSPRES: ''AK Parti'de kendisini belediyeye saklayanlar''
Milletvekili adaylığına kesin gözüyle bakılan bazı isimler, 12 Haziran'da siyaset sahnesine çıkmamayı tercih ettiler.

DEMOKRAT: ''Dayak yiyeceklerin listesini biliyorsan açıkla''
Eski Belediye Başkanı Hasan Balaman, saldırıya uğrayan Belediye Mali İşler Müdürü Hasan Uysal için ''En son dayak yiyecek adamdı'' diyen Başkan Günaydın'dan dayak yemesi gerekenlerin listesini açıklamasını istedi.

NOKTA: ''Enerjimi Isparta için kullanacağım''
AK Parti Isparta Milletvekili aday adayı Hatice Çetin Gücüyener, mesaisini, enerjisini, tüm bilgi ve tecrübesini Ispartalılar ile Isparta'ya hizmet için kullanacağını söyledi.

ISPARTA: ''Şehitlerimizi Minnet ve Şükranla Andık''
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü kutlanıyor. Şanlı Zaferin 96. yıldönümü tüm Türkiye'de olduğu gibi ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

OBJEKTİF: ''Telefonum 24 saat açık olacak''
CHP'den Isparta Milletvekili aday adaylığını açıklayan Mehmet Albayrak, cep telefonunun 24 saat açık kalacağını ve Ispartalıların kendisine her an ulaşabileceklerini söyledi.

HEDEF: ''Kuran-ı anlayarak okumuyoruz''
Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Lütfullah Cebeci, Kuran-ı Kerim'in tüm geçmiş ve geleceği içine alan kutsal bir kitap olduğunu belirterek; ''Kuran-ı Kerim'i anlayarak okumuyoruz. Eğer, bunu yapabilirsek hayatımız değişecektir'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.