Isparta Basınında Bugün - 21 Ocak 2012

Isparta Basınında Bugün - 21 Ocak 2012

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ocak 2012 18:26
Isparta Basınında Bugün - 21 Ocak 2012

AKDENİZ: "İşte o dava"
Cumhuriyet Savcısı'nın hazırladığı iddianame Isparta Ağır Ceza Mahkemesinde kabul edildi. Aralarında Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın da bulunduğu 79 kişi örgüt oluşturmak, ihaleye fesat karıştırmak,görevi kötüye kullanmak ve resmi evrakta sahtecilik suçlarından yargılanacaklar.
 
DEMOKRAT: "Operasyonda 15 tahliye"

Isparta Ağır Ceza Mahkemesi belediyeye yönelik gerçekleştirilen ve 22 kişinin tutuklanmasıyla sonuçlanan 82 sanıklı operasyonun 180 sayfalık iddianamesini kabul etti. Tutuklu bulunan 22 kişiden 15'i tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
ÇÖZÜM: "Tahliyeler sevindirdi"
Isparta Belediyesine yönelik gerçekleştirilen operasyonda tutuklanan İsa Yalçın ve belediye çalışanları tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.
 
NOKTA: "Karne çocuğunuzdan daha değerli olamaz"
Okullarda ilk yarı yılın sona ermesiyle birlikte Ankara'ya atanan Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, Isparta'da son kez karne törenine katıldı. Yılmaz, velilere 'Çocuklarınız en değerli varlıklarınız" mesajını gönderdi.
 
OBJEKTİF: "Başkan işçiyi sevindirecek"
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın, memurların özlük haklarına yönelik iyileştirmeden sonra, belediye işçilerinin maaşlarında 2012 yılı için yapılacak iyileştirme zammını önümüzdeki günlerde belirleyeceği öğrenildi.
 
İLKE: "Bir hayal gerçeğe dönüştü"
Dönemin Milli Eğitim Bakanı Avni Akyol'un talimatıyla açılan Isparta Anadolu Öğretmen Lisesi 18 yıl sonra kendi binasına kavuştu.
 
EKSPRES: "İnsanın en iyi dostu bilim"
Vali Vekili Niyazi Can, "İnsanın en iyi dostunun bilim, en kötü düşmanının cehalet olduğunu öğretenler öğretmenlerimizdir" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.