Isparta Basınında Bugün - 21 Şubat 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2012 12:42
Isparta Basınında Bugün - 21 Şubat 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Isparta'ya kalp müjdesi"

Sağlık Bakanlığı, Süleyman Demirel Üniversitesi'nin boşaltıp iade ettiği Şevket Demirel Kalp Merkezi binasında Devlet Hastanesi'ne bağlı Anjio Merkezi kuruyor.

DEMOKRAT: "Cenazemiz ortada kaldı"
İl Genel Meclisi'nin ortak aklı harekete geçirmesiyle otel yapılmasına karar verilen üstelik imar engeli de kaldırılan eski Özel İdare binasının akıbetiyle ilgili bekleyiş sürüyor.

ÇÖZÜM: "Isparta özürlüsüne sahip çıkıyor"
Valilik, Süleyman Demirel Üniversitesi ve Karınca Derneği'nin ortaklaşa hazırladığı proje ile özürlüler için çiftlik kurulacak.

NOKTA: "Başkan Köşk'e çıktı"
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Çankaya Köşkü'nde bir saat süren bir görüşme yaptı.

OBJEKTİF: "25 atık pil getir 5 liralık Gülkart yüklet"
Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Baki Dere, çevrede atıl durumda kullanılmayan pillerin toplanarak geri dönüşüme kazandırılmasını amaçladıklarını söyledi.

İLKE: "İlçesinin adını gözlük camında marka yaptı"
Isparta'da gözlük camı ithalatı ve gözlükçülük yapan Ahmet Ayyıldız, ithal ettiği gözlük camları için 'Sengent' isminin marka tescilini aldığını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum