Isparta Basınında Bugün - 22 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Aralık 2011 10:25
Isparta Basınında Bugün - 22 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AK
DENİZ: ''Takarım şapkayı çıkarım sokağa''
Vali Memduh Oğuz, Basın Kulübü'nde Isparta'nın acil çözüm bekleyen sorunlarıyla ilgili tahammülünün kalmadığı mesajını verirken samimi, net ve kararlıydı.

EKSPRES: ''Gen Mühendisi'nin 'insan' sevdası''
ABD'den aldığı Gen Mühendisliği Yüksek Lisans teklifini geri çeviren Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, insan odaklı projeleri ile gönüllerde taht kurdu.

ISPARTA: ''Sağlıkta eller cebe dönemi başladı''
Isparta-Burdur Tabip Odası, oluşturdukları halk meclisi ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'yi halkın oylarına sundu. Söz konusu kararname, oy çokluğu ile reddedildi. Isparta-Burdur Tabip Odası Başkanı İlker Büyükyavuz, ''Halkımız Kanun Hükmünde Kararname'yi reddetmiştir ve bu kararnamenin bizim nezdimizde hiçbir hükmü yoktur'' dedi.

GÜLKENT: ''Zabıta ekipleri, 9 günde 89 hayvan topladı''
Isparta il genelinde kuduz alarmı verilmesi sonrası, zabıta ekipleri de sokak hayvanlarının peşine düştü. 9 günde 89 hayvan toplayan ekipler, veteriner hekimler nezaretinde hayvanların aşılarını yaptırdı ve kısırlaştırılmasını sağladılar. Çalışmalar, 6 ay boyunca aralıksız sürecek.

MANŞET: ''TKDK'dan proje çağrısı''
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) üçüncü ve dördüncü proje başvuru çağrısını aynı anda ilana çıkardı.

GÜLSES: ''Tapuda otomatik veraset dönemi başlıyor''
Isparta Tapu Müdürü Musa Pişken, tapuda otomatik veraset döneminin başlaması durumunda, vatandaşların günlerce beklemek zorunda kalmayacaklarını ve halk açısından önemli bir gelişmenin olacağını belirterek, konunun şu an için taslak aşamasında olduğunu da aktardı.

ÇÖZÜM: ''Oğuz'dan net açıklamalar''
Basın Kulübü'ne katılan Vali Memduh Oğuz, hava kirliliğinden, otel inşaatına, trafikten, turizme kadar net açıklamalar yaptı. Oğuz, hava kirliliğinin tamamen doğalgaza geçilince sona ereceğini belirten Oğuz, otel ve hastane inşaatını mahkemeye götüren Antalya Mimarlar Odası Yönetimine de ''Benim otelimden sana ne'' cevabını verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.