Isparta Basınında Bugün - 22 Ekim 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ekim 2011 11:20
Isparta Basınında Bugün - 22 Ekim 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''İşte o Ispartalı''
Sözde Ermeni iddialarını kabul etmediği için Avrupa Parlamentosu Milletvekilliği hakkı elinden alınan Osman Elmacı, Avrupa'da Türklerin siyasete girmesindeki en büyük engelin Ermeni meselesi olduğunu söyledi.

GÜLKENT: ''Kerevit Projesi'nde eğitimin ilk basamağı sona erdi''
Türkiye Avrupa Birliği Sivil Toplum Diyaloğu-II Tarım ve Hayvancılık Hibe Programı kapsamındaki ''Türkiye'de Kerevit Üretimi ve Pazarlamasının Geliştirilmesi'' projesinin ilk eğitim ayağı sona erdi. 50 kişinin katıldığı eğitim programında sertifikalar verildi. Projenin 2. eğitim ayağı 1 Kasım'da gölde başlayacak.

İLKE: ''Şehitler için gıyabi cenaze namazı''
Terör örgütü PKK'nın Hakkari'nin Çukurca ve Yüksekova ilçelerinde gerçekleştirdiği hain saldırıda şehit düşenler için Isparta'da Cuma namazının ardından gıyabi cenaze namazı kılındı. Ardından Anadolu Gençlik Derneği öncülüğünde yürüyüş düzenlendi.

DEMOKRAT: ''Bakan garantisi''
Eğirdir Gölü Özel Hüküm Planı 11 Kasım'da imzalanacak. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, imzadan önce ilgililerin son kez düşüncelerini ortaya koymalarını istedi. Kısmen mağduriyet yaşanacak da olsa Bakan Eroğlu'dan, oluşacak mağduriyetlerin giderilmesi için her türlü kaynağın seferber edileceği sözü de geldi.

ISPARTA: ''Şehitler ölmez, vatan bölünmez''
Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi tarafından Hakkari'de şehit düşen 24 Mehmetçik için dün Cuma namazına müteakip Mimar Sinan Camisi'nde gıyabi cenaze namazı kılındı ve ardından 'Şehitlerimize vefa yürüyüşü' gerçekleştirildi.

ÇÖZÜM: ''Isparta sesini yükseltmeli''
'Eğirdir Gölü Özel Hüküm Belirleme' taslağına bütün Isparta olarak sesimizi yükseltmeliyiz. Taslak resmileşirse vay göl çevresindeki insanların haline. Dünyadaki belki eşi olmayan Eğirdir Gölü'nü bir türlü şehrimiz ve Türkiye için avantaj haline getiremedik. Bırakın Eğirdir Gölü'nün Isparta için kazancını adeta yük durumuna geldi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.