Isparta Basınında Bugün - 22 Haziran 2011

Isparta Basınında Bugün - 22 Haziran 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Haziran 2011 20:14
Isparta Basınında Bugün - 22 Haziran 2011

AKDENİZ: "Yok böyle vicdansızlık" Akvaryum balıkları ve küçük evcil hayvanlar satılan dükkân içeride muhabbet kuşları, kanaryalar, jumbo kuşları, balıklar, tavşanlar, bıldırcınlar ve fareler olduğu halde üzerlerinden mühürlendi. Yüzlerce canlı hayvan oksijensizlik, açlık ve susuzluktan telef oldu.

DEMOKRAT: "Kale arkasında mangal keyfi" Vali Memduh Oğuz, Gönen'deki ilçe stadında antrenman yapan güreşçileri ziyaret etti, daha sonra kale arkasına kurulan masada kendisine ikram edilen kuzu pirzolaları yedi.

GÜLSES: "Rekabet gücü vergi kaçırarak mı artıyor?" Sağlık Sektöründe 2010 yılı vergi rekortmeni olan Özel Isparta Hastanesi'nin Genel Koordinatörü Hüseyin Kaya, sektördeki başarının sırrını Gülses'e anlattı. Kaya, Gülses muhabirine verdiği röportajda Özel Hastanelerin rekabet gücüne ilişkin çarpıcı bilgilerde verdi.

Isparta: "Isparta Halkı Hizmetimizi Alır İftira Atanlar Cevabını Alır" Seçim sırası ve sonrasında CHP Milletvekili Ali Haydar Öner'e yönelik eleştirilere cevap veren CHP İl Başkanı Erdoğan; "Isparta'mız için yararlanacak her türlü olumlu yatırıma sonuna kadar destek verilecek yanlışlığında sonuna kadar karşısında durulacak" dedi.

GÜLKENT: "Pet-Shop'u mühürlediler, hayvanlar telef oldu" İlimizde, evcil hayvan satışı yapan bir dükkan, işyeri sahibinin canlı hayvan satma sertifikası olmadığı gerekçesiyle mühürlendi. Mühürlenen dükkanda hayvanlar içeride mahsur kalınca, kimisi havasızlıktan kimisi de açlıktan öldü.

HABER: "Aileniz üzerinden siyaset yapılsa, siz olsanız ne yapardınız?" Gazetemiz Muhabiri Tuna Ünal'ı evinde misafir eden Isparta eski Valisi ve CHP Milletvekili Ali Haydar Öner, kendisi hakkında çıkan "hırçın ve saldırgan" söylentilerine yukarıda ki cevabı verdi. Siyasi rakipleri tarafından seçim süreci boyunca çok sık eleştirilen, suçlanan, günah keçisi ilan edilen Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, eşi Saadet Şen Öner ile birlikte içini gazetemize döktü.

EKSPRES: "Hikâyesi olmayanın geleceği de olmaz" Nuri Erçetin, Isparta'nın özgün eserlerinin ismi verilen 10 farklı parfüm üreteceklerini söyledi. Ürünler Isparta iç piyasasına verilecek, yurt dışına ihraç edilecek.

OBJEKTİF: "Belediye temizlikte iddialı" Isparta Belediyesi şehri yaşanılabilir iller arasında birinci sıraya yükseltmek için ne gerekiyorsa yapmaya kararlı. Bu uğurda en ücra sokaklara kadar giren belediye bir taraftan yeşillendirme çalışması yaparken bir taraftan da temizliği ihmal etmiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.