Isparta Basınında Bugün - 23 Eylül 2011

Isparta Basınında Bugün - 23 Eylül 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Eylül 2011 10:29
Isparta Basınında Bugün - 23 Eylül 2011

Akdeniz: "İşte o an"
Ahşap iki evin tamamen kül olduğu, iki evin de kullanılamaz hale geldiği büyük yangın, Isparta'nın hayati hızda çözmesi gereken acı sorunlarını bir kez daha Tokat gibi yüzümüze vurdu.

DEMOKRAT: "ITSO Başkanı Kaçıkoç arkamızda durmalıydı"
İş adamı Salih Kurt, Gönen'de kiraladığı bir binada kurduğu yalıtım fabrikasına BAKA'dan destek çıkmayışını "Hayalkırıklığı" olarak nitelendirdi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'dan daha çok Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç'a sitem eden Kurt, "Biz iş adamlarının temsilcisi konumundaki bir başkan, bizim ve projemizin arkasında durmalıydı. Ama maalesef bunu yapmadı. Bunu yapmayacak da neyi yapacak?" diye sordu.

ÇÖZÜM: "Sağlıkta sular durulmuyor"

Görevden almaların ardından yeni cezalar, mahkemeler ve görevden alma teklifleri yapılıyor. Sağlıktaki mücadele bir türlü bitmiyor.

Isparta: "Kuleönü yolu asfaltlandı"
Merkeze bağlı Kuleönü beldesinin asfalt sorunu kalmıyor. Beldede yaklaşık 4 kilometrelik asfaltlama çalışması yapılacak.

EKSPRES: "Örnek işbirliği örnek proje"
Memur-Sen Isparta İl Temsilciliği, Türkiye Finans Katılım Kurumu ile ortak bir proje gerçekleştirerek, üyelerini taksit taksit ödeme imkanı ile ev sahibi yapacak.

NOKTA: "İç savaştan kaçtı şimdi yaşam savaşı veriyor"

Sudan'ın Darfur bölgesindeki iç savaş ve yoksulluktan kaçarak yeni bir hayat umuduyla iki yıl önce Türkiye'ye sığınan 19 yaşındaki Adam Alompa, Isparta'da kalp hastası olduğunu öğrendi.

OBJEKTİF: "Diyabetli hacı adaylarına eğitim"
Isparta Devlet Hastanesi tarafından diyabetli hacı adaylarına eğitim semineri verildi.

GÜLSES: "Okullara 115 hizmetli alımı yapılıyor"
Isparta genelinde bulunan 115 okula hizmetli alımı için İŞKUR harekete geçti. Bugün İŞKUR'da noter huzurunda yapılacak olan kura çekiminin ardından belirlenecek 115 hizmetli adayı önümüzdeki aylarda işlerine başlamış olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.