Isparta Basınında Bugün - 23 Mayıs 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2011 18:16
Isparta Basınında Bugün - 23 Mayıs 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Demirel'i ağzına alamazsın''
MHP Lideri Devlet Bahçeli, meydanlarda 9. Cumhurbaşkanı hemşehrimiz Süleyman Demirel'e sataşan Başbakan Erdoğan'a Isparta'dan sert çıktı.

DEMOKRAT: '''Demirel'in adını ağzına alma''
Isparta'da konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hemşehrimiz 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile ilgili açıklamalarından ötürü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, ''Adını bile ağzına alma'' diye seslendi.

ISPARTA EKSPRES: ''Para büyüyor borçta bahar havası''
Isparta'nın finansal yapısındaki kronik sorunlar devam ediyor. Tek sevindirici gelişme ise kentin parasını artık kredi olarak kullanmaya başlamasında yaşandı.

HEDEF: ''Demirel'in ismini ağzına alamazsın''
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ı sert bir dille eleştirerek AK Parti iktidarının ülkeyi yoksulluğa ve kaosa sürüklediğini belirterek, ''Bir de kalkmış ülkeye yıllarca hizmet vermiş olan sayın Demirel'e dil uzatıyor. Sen, Demirel'in ismini ağzına alamazsın'' dedi.

OBJEKTİF: ''Aksakal eserini Amasya'da sergiledi''
Isparta Halı Portre Sanatçısı Ahmet Aksakal, 8 ayda tamamladığı Amasya Genelgesi'ni Valiliğin daveti üzerine kentte sergiledi.

İLKE: ''SDÜ'ye üç danışman atandı''
SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, üç öğretim üyesini rektör danışmanı olarak atadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.