Isparta Basınında Bugün - 24 Ağustos 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2011 12:48
Isparta Basınında Bugün - 24 Ağustos 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Biz ortağız''
Burdur Belediye Başkanı Sabahattin Akkaya, Hızlı Tren Projesi'yle ilgili dostça yaklaştı: ''2 ilin de faydalanabileceği, 2 ilin de lehine olacak bir şey planlanmalı.''

DEMOKRAT: ''Domuz istilası''
Isparta, son yılların en büyük domuz istilasıyla karşı karşıya. Tarım arazilerine büyük zararlar veren domuz, merkez köylerde evlerin avlusunda görülmeye başlandı.

ÇÖZÜM: ''Milli Eğitim'de büyük değişiklik''
Bakanlık okul müdür ve müdür yardımcılarından sonra 5 yılını dolduran Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerini de Türkiye genelinde rotasyona tabi tutacak.

MANŞET: ''İtfaiye personeline yangın eğitimi''
Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Eğirdir Karayolu'nda bulunan Yüceçam Kereste Fabrikası'nda çalışan 50 personele yangın anı, sırası ve sonrasında yapılacaklar ile ilgili olarak pratik ve teorik eğitim verdi.

GÜLKENT: ''112 Acil çalışanlarının yemek ihtiyaçlarının karşılanmasına karar verildi''
Türk Sağlık-Sen'in 112 Acil çalışanlarına ücretsiz yemek verilmesi mücadelesi sonuç verdi. Bu konuyu haber ekibimizle değerlendiren Ahmet Camuzcu, çıkacak genelgenin ardından yemek verilmesinin şekil ve yönteminin de kararlaştırılacağını söyledi.

EKPRES: ''Süleyman Demirel Havaalanı'na Isparta'dan daha çok sahip çıkıyor''
Burdur Belediyesi, Isparta Süleyman Demirel Havaalanı'na her gün ücretsiz servis kaldırıyor. Isparta Belediyesi'nde ise ''tık'' yok.

NOKTA: ''SDÜ'de yerleştirme oranı yükseldi''
2011 yılı lisans yerleştirme sınavı sonuçlarına göre ÖSYM tarafından Süleyman Demirel Üniversitesi fakülte ve yüksekokullarına 12 bin 856 öğrenci yerleştirildi.

OBJEKTİF: ''İftarda dayanışma''
Ülkelerinde yaşanan iç savaş ve açlık nedeniyle Türkiye'ye sığınan ve Isparta'da yaşayan yaklaşık 400 Somalili, iftarlarını kent sakinleriyle birlikte açıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.