Isparta Basınında Bugün - 24 Aralık 2010

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Aralık 2010 11:42
Isparta Basınında Bugün - 24 Aralık 2010

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ GAZETESİ: ''Üç milyon kez hasta olduk ama''
Isparta'da 2007 yılında pilot uygulama olarak başlatılan ve bu yılbaşından itibaren Türkiye geneline yaygınlaştırılması planlanan Aile Hekimliği Sistemi, ilimizde henüz mecrasını bulamadı.

DEMOKRAT GAZETESİ: ''Sığınmacı da olsa önce insan''
Kendilerine kiralık ev verilmediği için Valilik binası önünde eylem yapan mültecilerin konaklama sorunu çözüldü.

ISPARTA EKSPRES: ''Gökgöz'ün istifası Meclis'te oylanacak''
AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz'ün istifasının geçerli olabilmesi için Belediye Meclisi'nde salt çoğunluğun kabul oyu vermesi gerekiyor.

ÇÖZÜM GAZETESİ: ''Bariyer yerine çiçek konulacak''
Genişletilmiş İl Trafik Komisyonu toplantısında Mimar Sinan Caddesi'nde park yasağının devam etmesi ve bariyer yerine çiçek konulması yönünde karar alındı.

NOKTA GAZETESİ: ''Öner'in atanmasına Alex benzetmesi''
Vali Ali Haydar Öner'in Kırklareli'ne atanmasına Isparta'da sivil toplum örgütlerinden tepki yağdı.

OBJEKTİF GAZETESİ: ''Çavuşoğlu'ndan Dilek'e taziye ziyareti''
Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Başkanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, babasını kaybeden AK Parti Isparta Milletvekili Sait Dilek'e taziye ziyaretinde bulundu.

İLKE GAZETESİ: ''Mimar Sinan'da son karar çıktı''
İl Trafik Komisyonu toplantısında Mimar Sinan Caddesi'ndeki bariyer uygulamasıyla ilgili konuşan Vali Ali Haydar Öner, Isparta'da trafik keşmekeşliğine asla izin vermeyeceklerini söyledi.

GÜLSES GAZETESİ: ''Valilerini geri istediler''
Isparta-Burdur Tabip Odası'nın çağrısıyla bir araya gelen çeşitli siyasi parti, sendika, dernek ve kitle örgütü temsilcileri Belediye İşhanı önünde ortak basın açıklamasında bulunarak, Vali Ali Haydar Öner'in atanmasına tepki gösterdiler.

OLUŞUM GAZETESİ: ''Öğrencilere söyleşi''
İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, davetlisi olarak gittiği Nazmiye Demirel İlköğretim Okulu'nda öğrencilere söyleşi yaptı.

ISPARTA GAZETESİ: ''Valimizi geri istiyoruz''
Isparta - Burdur Tabip Odası Başkanlığı'nın önderliğinde bazı sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri Isparta Valisi Ali Haydar Öner'in Kırklareli'ye atanmasına tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.