Isparta Basınında Bugün - 24 Eylül 2011

Isparta Basınında Bugün - 24 Eylül 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Eylül 2011 13:28
Isparta Basınında Bugün - 24 Eylül 2011

AKDENİZ: "Çete operasyonu"
Özel Yetkili İzmir Cumhuriyet Savcısı'nın 14 Şubat'ta Isparta Belediyesi'nden Emniyet aracılığıyla aldırdığı ihale ve satın alma evraklarının incelenmesi sonucunda büyük bir çete operasyonu düzenlendi.

DEMOKRAT: "Belediyede deprem"
Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, İzmir Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında belediyeye yönelik operasyon düzenledi. Dün saat 05.30'da eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda 25 kişi gözaltına alındı.

İLKE: "Can güvenliği önce gelir"
IYAŞ Park Avm'nin kapalı otoparkına giren araçların Lpg'li olup olamadığının güvenlik elamanlarınca kontrol edilmesi zaman zaman şikayetlere neden olsa da yönetim, güvenlikten taviz vermiyor. IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, binlerce kişinin canını tehlikeye atamayacaklarını söyledi

GÜLKENT: "Belediyeye operasyon"
Isparta dün sabah belediyeye yapılan şok bir baskınla güne başladı. Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla bu sabah MHP'li Isparta Belediyesi'ne yönelik polisin yaptığı operasyonda aralarında MHP İl Başkanı, bazı iş adamları ve belediye çalışanlarının da bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı.

Isparta: "Hükümet, referandumda memurları 'toplu sözleşme vereceğiz' diyerek kandırmıştır"
Kamu Sen İl Temsilcisi Ahmet Camuzcu, hükümetin, toplu görüşmelerde hakem heyetinde kendisinin belirleyeceği 5 üyenin olmasını, diğer 4 üyenin ise sendikalar tarafından belirlenmesini yani çoğunluğun hükümette olup nihai kararı yine hükümetin belirlemesini istediğini belirterek, sendikalarca bu kararın kabul edilemeyeceğini bildirdiğini ve bunun üzerine işin çıkmaza girdiğini ifade etti.

EKSPRES: "Model araç tutkunları 'Yarış Pisti' istiyor"
Avrupa ve dünyada çok Yaygın olan model araç tutkusu, Akdeniz Bölgesi'nde sadece Isparta'da kurumsal bir yapı haline dönüştü.

NOKTA: "Göltaş'a büyük onur"
Ekonomi Dergisi Capital'in hazırladığı en büyük 500 şirket arasında Göltaş A.Ş. de 491'nci sırada yer aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.