Isparta Basınında Bugün - 24 Kasım 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Kasım 2011 09:01
Isparta Basınında Bugün - 24 Kasım 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Yatırımcıya yazık oluyor"

Öngör Grup'un yaptığı 5 Yıldızlı otel inşaatı imar planı değişikliği sürecinde yapılan hatalar nedeniyle İdare Mahkemesi tarafından durduruldu. Meclis İmar Komisyonu, düzeltme kararı için acele etmedi, konuyu gelecek aya bıraktı.

DEMOKRAT: "Deprem çocuklarının fedakar öğretmenleri"
Van'daki depremde evleri oturulamaz hale gelen Eren ve Enis Coşkun kardeşler eğitimlerine Isparta'da devam ediyor.

ÇÖZÜM: "SDÜ'de büyük buluş"
Elektronik haberleşme öğrenci ve öğretmenleri Türkiye birincisi olan proje hazırladı. Proje savunma sanayisinde devrim yaratacak nitelikte.

EKSPRES: "Isparta'ya gül kulesi"
Süleyman Demirel Üniversitesi ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Fransa'nın başkenti Paris'teki "aşkın simgesi" Eyfel Kulesi gibi yatırım yapacak.

NOKTA: "Öğretmenlerden dilekçeli eylem"
Türk Eğitim-Sen, "eşit işe eşit ücret" düzenlemesini, öğretmenler ve akademisyenler için haksızlığa neden olduğu gerekçesiyle dilekçeli eylemle protesto etti.

OBJEKTİF: "Isparta'nın gururlarına ödül"
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Yalvaç Ticaret Sanayi Odası işbirliğinde Isparta ekonomisine önemli ölçüde katkı sağlayan ve ilk sıralarda yer alan işletmelere ödül verilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.