Isparta Basınında Bugün - 24 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ocak 2011 10:05
Isparta Basınında Bugün - 24 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Sağlıkta neler oluyor''
Sağlık Müdürlüğünde yaklaşık 800 bin TL'lik bir ihale, komisyondaki 4 üyenin istifası, iddiaları soruşturan 3 müfettiş ve bir dayak olayı. Akdeniz, darp olayının perde arkasını aralıyor.

DEMOKRAT: ''Halıcılığın kurtuluşu havada kaldı''
Isparta halıcılığının kurtuluşu olarak Ahmet Aksakal tarafından ortaya konulan ipek halıcılığı projesi 4 ayda bitti. İŞKUR yeni kurs açmayınca, Halı Sarayı'ndaki tezgahlar 5 aydır atıl vaziyette bekliyor.

ISPARTA EKSPRES: ''Yapı denetim sistemi ile inşaat kalitesi artacak'' 1 Ocakta yürürlüğe giren yapı denetim sisteminden Isparta'da Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'nca yetkilendirilen 6 şirket sorumlu olacak.

ÇÖZÜM: ''Yılların sorunu BAKA sayesinde çözüldü''
Migros Alışveriş Mağazası'nın olduğu bölgeye Hilton Oteli'ni getirecek iş adamı Mesut Şener'in trafo taşınması ile ilgili sorunu Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın takibi ile çözüldü.

GÜLSES: ''Bu kentte herşey olur''
Eski Telekom binasını satın alarak 5 yıldızlı otelin hafriyat çalışmalarına başlayan Öngör Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sami Öngör, ''Ben hizmet verilince Isparta'da herşeyin olabileceğine inandım. Isparta'ya gelen bir arkadaşımın kendine uygun yer bulamadığı için Antalya'ya gitmesi beni çok üzdü'' dedi.

OBJEKTİF: ''Bariyerler kaldırıldı''
Trafik Komisyonu'nun aldığı karar doğrultusunda Mimar Sinan Caddesi'nde yaya güvenliğinin sağlanması amacıyla uygulanan bariyer sistemi daha modern hale getirilecek.

İLKE: ''Kredi kartı ile iş gezisi imkanı''
Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine yönelik olarak 20 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Cidde, Mekke ve Medine'yi içine alan bir iş gezisi düzenliyor.

NOKTA: ''Proje tamam, sıra ödenekte''
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından Sorumlu Vali Yardımcısı Tahir Demir, Davraz Mahallesi'ne yapılacak vakfın yeni hizmet binasının projesinin tamamlandığını ve bakanlıktan yapım için 2 milyon TL ödenek talebinde bulunduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.