Isparta Basınında Bugün - 24 Şubat 2012

Isparta Basınında Bugün - 24 Şubat 2012

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Şubat 2012 11:18
Isparta Basınında Bugün - 24 Şubat 2012

AKDENİZ: "Çılgın Türk'ten dünya devlerine başkaldırış"
Pozitif Medikal, Mısırlı ortağı ile birlikte Türkiye'de üretimi olmadığı için her yıl milyon dolarlarca harcanarak Amerika ve İngiltere'den ithal edilen 3 kalem ürünü Isparta'da üretecek.

DEMOKRAT: "Bir şok daha"
Danıştay Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın hakkında İçişleri Bakanlığı'nın araç kiralama, çiçek alımı, 29 Ekim'deki havai fişek alımı gibi şikayet konularında soruşturmaya izin verilmemesi yönünde verdiği kararı bozdu.

NOKTA: "Davraz'da çığ tehlikesi"
Isparta Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Ali Telli, Davraz'da ikinci telesiyejin son 300 metresinde çığı tehlikesi bulunduğunu belirterek kayakçıları bu bölgede kayak yapmamaları konusunda uyardı.

OBJEKTİF: "Özel idare proje yarışmasına çıkıyor"
Otel yapılmasına karar verilmesine rağmen proje ihalesine ilişkin halen bir adım atılmayan eski Özel İdare Binası için sonunda icra makamı harekete geçiyor. Özel İdare Genel Sekreteri Tufan Uysal, proje yarışması için duyuruya çıkılacağını ve hangi koşullarda yarışma yapılacağının duyurulacağını belirtti.

İLKE: "Konferansta başkanlar krizi"
Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni'nin Süleyman Demirel Üniversitesi'nde medya üzerine konferans vermesi Isparta Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Çokyaşa'nın çok sert tepkisine neden oldu.

ÇÖZÜM: "Hedef dünyada ilk 100"
Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu her alanda önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, hedeflerinin 4 yıl içerisinde Dünya'da en iyi 100 üniversite arasına girmek olduğunu söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.