Isparta Basınında Bugün - 25 Aralık 2010

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Aralık 2010 15:46
Isparta Basınında Bugün - 25 Aralık 2010

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ GAZETESİ: ''İleriyi gören lider''
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in ileri görüşlülüğü bir kez daha ortaya çıktı. O'nun eseri olan havaalanında büyük ve heyecan verici gelişmeler yaşanıyor.

DEMOKRAT GAZETESİ: ''Isparta'nın kültür envanteri bu kitapta toplandı''
Isparta Kültür ve Turizm İl Müdürü Abdullah Kılıç, Isparta'nın ilçeleri, köyleri ve beldelerinde bulunan tüm tarihi ve kültürel eserleri iki ciltten oluşan bir kitapta topladıklarını belirtti.

ISPARTA EKSPRES: ''10 milyon TL kaynak''
Türkiye Finans Katılım Bankası Isparta Şubesi, yapı sektörüne 10 milyon TL kaynak aktarıyor. Proje ile yapı güvenliği, satın alma güvenliği ve hız sağlanacak. İnşaat sektöründe canlanma yaşanacak.

ÇÖZÜM GAZETESİ: ''İş adamları için kötü sürpriz oldu''
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Isparta Valisi Ali Haydar Öner'in Kırklareli'ne atanmasının kendileri için ''Kötü bir sürpriz'' olduğunu bildirdi.

NOKTA GAZETESİ: ''Vali Öner'e Demirel şapkası''
Kırklareli'ne atanan Isparta Valisi Ali Haydar Öner'e SDÜ Rektörü Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar tarafından 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile özdeşleşen fötr hediye edildi.

GÜLSES GAZETESİ: ''İşverenlerin sıkıntısı ara eleman''
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Isparta Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Ali Galip Bilgili, yatırımcıların yaşadıkları sıkıntının başında ara elaman eksikliğinin geldiğini bildirdi.

ISPARTA GAZETESİ: ''Baydar'dan Öner'e Demirel şapkası''
SDÜ Rektörü Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Kırklareli'ne atanan Vali Ali Haydar Öner'e Isparta'yı hatırlaması için fötr hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.