Isparta Basınında Bugün 25 Ekim 2011

Isparta Basınında Bugün 25 Ekim 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ekim 2011 00:59
Isparta Basınında Bugün 25 Ekim 2011

AKDENİZ: "Isparta, Antalya, Burdur ve Afyon biz güçlü bir aileyiz"
347 milyon 562 bin TL plasmanı bulunan Isparta, Antalya, Burdur ve Afyonkarahisar'ın üst şemsiyesi olan Bölge Birlik Başkanlığı'na seçilen Ahmet Tural, coğrafyanın artık büyük bir aile haline geldiğini söyledi.

DEMOKRAT: "SDÜ'ye eğitim enstitüsü geliyor"
Bakanlar Kurulu kararıyla Süleyman Demirel Üniversitesi'nde bir enstitü ve yüksekokul kurulması kararlaştırıldı.

GÜLKENT: "Bayram için hazırlıklar sürüyor"
Kurban Komisyonu çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz gün toplanan komisyon kurban kesim ücretlerini belirledi. Ayrıca, vekaletle kurbanını kestirmek isteyenlerin de bankalara yatıracağı miktar belli oldu.

ÇÖZÜM: "Belediye Başkanı Günaydın, İl Başkanı Yalçın'dır. Aksine hareket edenlerin kellesini alırım"

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Isparta programında parti teşkilatları ile yaptığı toplantıda Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a ve MHP İl Başkanı İsa Yalçın'a sahip çıktığı, aksine hareket edenleri de uyardığı öğrenildi.

GÜLSES: "Isparta'nın yüreği orada atıyor"
Van'daki depremin yaralarını sarmak için Isparta da seferber oldu.

MANŞET: "Eğirdir'de yer gök Türk bayrağı olacak"
Eğirdir ilçesi muhteşem bir törene hazırlanıyor. Eğirdir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı bu yıl coşkulu şekilde kutlayacak. Belediye tarafından hazırlanan afiş ve bayraklar, ilk olarak okullara dağıtıldı.

EKSPRES: "Türkiye'nin eseri"

Bilal-i Habeşi Cami, sadece özgün mimarisi, kadın ve çocuklara verdiği önem, temiz ve ihtişamlı yapısı ile değil, inşaat sürecindeki hikayesi ile de fark yaratıyor. 4 yılda tamamlanan esere, bugün deprem acısı yaşayan Van'ın Erciş ilçesinden Edirne'ye, İstanbul'dan Hakkari'ye kadar Türkiye'nin dört bir köşesinden destek verildi.

NOKTA: "Isparta, Van için seferber"

Van'da meydana gelen depremin ardından Isparta, yardım için seferber oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.