Isparta Basınında Bugün - 25 Kasım 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Kasım 2011 10:55
Isparta Basınında Bugün - 25 Kasım 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Buruk gurur''
2023'e 500 milyon dolar dış ticaret hedefiyle hazırlanan Isparta'nın yaklaşık 150 milyon dolarlık dış ticaretinin yüzde 95'ini 20 şirket gerçekleştiriyor.

DEMOKRAT: ''Huzurlu kentin sorunu trafik''
236 kişiye bir polisin düştüğü Isparta'da yılın 10 ayı sonunda meydana gelen asayiş olaylarının yüzde 91'i aydınlatıldı. Sadece güven timleri, 120 olayı suçüstü yaparak önledi. Isparta merkezdeki trafik sorunun boyutu, toplam 84 bin araca karşılık bin 739 kapasiteli otopark varlığıyla gözler önüne serildi.

ÇÖZÜM: ''En anlamlı kutlama''
Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık, Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçedeki okul bahçelerine şehit öğretmenler anısına 3 bin fidan dikti.

EKSPRES: ''Koskoca Isparta'da müftülük binası için bir yer bulunamadı''
Halkın tepkisi nedeniyle Böcüzade Parkı'ndaki tahsisten vazgeçen belediyenin Batıkent Mahallesi'nde gösterdiği yerle ilgili de sorunlar çıktı. Müftülük Sitesi projesi için eski tabakhane alanı içindeki 7 bin metrekarelik belediye arsası talep ediliyor.

OBJEKTİF: ''Öğretmenevinden vefa örneği''
Öğretmenevi yönetimi başta Van depreminde yaşamını yitiren öğretmenler olmak üzere ahirete göç eden öğretmenleri unutmadı.

NOKTA: ''Basın Kulübü başlıyor''
Isparta'da 2 yıl boyunca gündem belirleyen Basın Kulübü programı Aralık'ta internet üzerinden verilecek canlı yayınla başlıyor.

ISPARTA: ''Tarım ve hayvancılık sektöründeki yenilikler ziyaretçilere sunuluyor''
Isparta Borsa Başkanı Ahmet Adar, fuarın 7'ncisinin açılışını gerçekleştirmenin sevincini ve gururunu yaşadıklarını, ancak bu yıl da fuarı yine aynı mekanda yapmanın da burukluğunu yaşadıklarını söyledi.

OLUŞUM: ''Herşeyden sorumlu başkan yardımcısı''
Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıtürk, belediye tarihine geçecek. 3 başkan yardımcısının görev yaptığı belediyede, Başkan Yardımcısı Resul Göçer'in belediyeye yapılan operasyonla tutuklanması ve Recep Erdem'in de kendisine sadece dış ilişkiler müdürlüğü bağlanarak makamının yeni Çarşamba Pazarı'ndaki bir dükkana taşınmasıyla pasifize edilmesi, bütün birimlerin Şanlıktürk'e bağlanmasına neden oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.