Isparta Basınında Bugün - 25 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ocak 2011 11:31
Isparta Basınında Bugün - 25 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Rosense markası için 60 ülkede tescil atağı''
Gülbirlik Genel Müdürlüğü Rosense'yi korumak için Madrid Anlaşması kapsamında 60 ülkede marka tescili için müracaat etti. Ayrıca İran pazarına girmek için önemli bir hamle yaptı.

DEMOKRAT: ''Belediye, siyasi manevra alanı''
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Osman Zabun, Isparta'da belediyenin siyasi manevra alanı olarak kullanıldığını belirterek, belediyenin hizmet yerine bol siyaset üreten ve geçmişi kötüleyen bir yönetim tarzıyla idare edildiğini söyledi.

ISPARTA EKSPRES: ''2010'da 262 işletmenin kapısına kilit vuruldu''
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 2010 yılında kurulan ve kapanan şirket istatistikleri birikimli il dağılımlı sonuçları açıklandı. Buna göre 2010'da 262 işletmenin kapısına kilit vuruldu.

ÇÖZÜM: ''Isparta bu durumlara alışık değil''
Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürü Ali Aydemir'e yapılan saldırı ve beraberinde getirdiği iddialar sağlık camiası ve Isparta için oldukça üzücü. Isparta bu tür saldırı ve iddialara alışık değil. İşin iç yüzü hemen aydınlatılmalı.

GÜLSES: ''Bu ayıp size yeter''
İl Özel İdaresi girişinde bulunan güvenlik şirketinin elemanlarının üniformalarındaki Antalya ibaresi görenlerin dikkatini çekiyor. Bir kısım yabancılar acaba Antalya'ya mı geldik? diye düşünüyor''

ISPARTA: ''Saldırının nedeni bir an önce aydınlatılmalı''
Kamu-Sen Isparta İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Isparta Şube Başkanı Ahmet Camuzcu, Sağlık İl Müdürlüğü eski İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Ali Aydemir'e yapılan saldırıyı kınadı.

OBJEKTİF: ''Okullarda 'yarı yıl tatili' Cuma günü başlıyor''
2010-2011 eğitim öğretim yılının ilk yarısı 28 Ocak Cuma günü sona erecek.

İLKE: ''Diyabetli hastalar mağdur oluyor''
Bazılarının günde dört kez kan şekeri seviyesini ölçmek zorunda olduğu çocuk ve yetişkin diyabet hastalarını çok zor durumda bırakan SGK, maddi durumları nedeniyle striplere para ödeyemeyecek hastaları ise tamamen göz ardı etti.

NOKTA: ''74 yaşındaki adam ölü bulundu''
4 gündür kendisinden haber alınamayan 74 yaşındaki Arif Aydın, yalnız yaşadığı evin mutfağında ölü olarak bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.