Isparta Basınında Bugün - 27 Aralık 2010

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Aralık 2010 11:21
Isparta Basınında Bugün - 27 Aralık 2010

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ GAZETESİ: ''Isparta kısır döngü içinde''
Sağlık Bakanlığı Özel Kalem Müdürü hemşerimiz Dr. Ercan Şimşek, ''Sümerhalı arsasını Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan Sağlık Bakanlığı'na devrettirirken bu kadar zorlanmadık. Bu projenin gecikmesinin sebebi Isparta'nın kısır döngü içerisine girmesidir'' diye konuştu.

DEMOKRAT GAZETESİ: ''Yalvaç pazarları artık tertemiz''
Isparta'nın Yalvaç ilçesinde kurulan semt pazarlarında, sergiler toplandıktan sonra cadde ve sokakların atık çöplerle dolduğunu gören Yasemin Kaplan, Pak-Pazar adını verdiği projeyi hayata geçirdi. Kaplan, belediyenin de katkısıyla pazarcılara çöp poşeti dağıtarak çevre kirliliğinin önüne geçildiğini söyledi

ISPARTA EKSPRES: ''Dünya Mirası ama yönetim planı yok''
1970 yılında Milli Park statüsüne alınan Konya Gölünde 'Havza Planı' olmaması sıkıntı yaratıyor.

ÇÖZÜM GAZETESİ: ''Hem öğrencisini, hem ailesini kurtardı''
Gazi Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Lokman Kaplan, öğrencilerini yakından takip ederek, hem öğrencisinin, hem de ailesinin hayatını kurtardı. Kaplan, kısa sürede 4?5 benzer sorunu çözdü.

NOKTA GAZETESİ: ''Tek kişi geldim eşimle gidiyorum''
İlçelere veda ziyareti yapan Isparta Valisi Ali Haydar Öner, tek kişi geldiği Isparta'dan evlenerek gittiği için bu ilin hayatında özeli bir yeri olduğunu söyledi. Vali Öner, telefonunun 24 saat açık olduğunu ve Ispartalıların ne zaman isterlerse kendisini arayabileceğini söyledi.

OBJEKTİF GAZETESİ: ''300 dosya birikti hafta sonu da çalıştılar''
Isparta Belediyesi İmar Müdürlüğü onay bekleyen inşaat projelerini tamamlamak ve vatandaşı mağdur etmemek için hafta sonları ve hatta hafta içi mesai sonrası da çalışmalarını sürdürüyor.

İLKE GAZETESİ: ''ISİAD yol göstermek istiyor''
ISİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Pınarcı, işletmelerin kendini geliştirmelerine yönelik hedefler oluşturmak istediklerini söyledi. Isparta Sanayici iş adamları Derneği(ISİAD), Dr. Pizzanın otogar şubesinde basın toplantısı düzenledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.