Isparta Basınında Bugün 27 Ekim 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle..

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ekim 2011 22:39
Isparta Basınında Bugün 27 Ekim 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Yapı denetimiyle birlikte ortaya çıkan acı gerçek"
Gayemiz panik yaratmak değil. Ama madem ki 1. derece deprem kuşağında yer alıyoruz, bu gerçekleri bilin. 1 Ocak 2011'de yürürlüğe giren Yapı Denetim Sistemi hemen sonrasında yapılan testlerde çok miktarda demirin standartlara uygun olmadığı, daha kötüsü, hurda olduğu için geri gönderildiği öğrenildi.

ÇÖZÜM: "Isparta'nın çehresi değişecek"
Tren Garı bölgesinin "Gülpark Turizm Merkezi" ilan edilmesi ile yapılacak yatırım 20 milyonu bulacak.

DEMOKRAT: "Fesih çıkmazı"
AK Parti kanadının kesin hesap cetvelinin reddedilmesinde başkanlık makamını suçlayan açıklamalarına yanıt MHP grubundan geldi. Grup sözcüsü Metin Kaya, "Meclisin kesin hesap cetvelini erteleme yetkisi yok, uyarılara rağmen oylama yapıldı ve reddedildi" dedi.

GÜLKENT: "Camilerde yeni dönem başlıyor"
Camilerde yepyeni bir dönem başlıyor. Bundan böyle vaazlar merkezi sistemle verilmeyecek. Vaazlarını kendileri yazacak din görevlilerine yönelik eğitim semineri yapıldı. Bu seminere katılan 29 görevliye belgeleri, Isparta Valisi Memduh Oğuz'un da katıldığı törenle verildi.

MANŞET: "Çevreye duyarlı nesiller için el ele verdiler"
Süleyman Demirel Üniversitesi, Özel Altınbaşak Bedri Ayhan İlköğretim Okulu ve Isparta Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu, doğa ve çevre konusunda duyarlı nesiller yetiştirmek amacıyla el ele verdi. Bu işbirliği çerçevesinde "Doğayı ve Çevreyi Koruma Karakteri Geliştirme Okulu: Çevreci Çocuk" isimli bir proje geliştirildi.

EKSPRES: "Sınır yok, tek harita var onu yüceltmeliyiz"
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Kurulu Üyesi Mevlüt Yeni, Isparta, Antalya ve Burdur'a tek harita perspektifinden bakılması gerektiğini söyledi, sistem içindeki uyuşmazlıklara dikkati çekti.

NOKTA: "Doğayla barışık çocuklar yetişecek"
SDÜ, Özel Altınbaşak Bedri Ayhan İlköğretim Okulu ve Isparta Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu işbirliğince hazırlanan ve TÜBİTAK'ın maddi destekleriyle yürütülen "Çevreci Çocuk Projesi" düzenlenen törenle kamuoyuna tanıtıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.