Isparta Basınında Bugün 27 Nisan 2011

Isparta Basınında Bugün 27 Nisan 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Nisan 2011 12:34
Isparta Basınında Bugün 27 Nisan 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "6 yıldır tartışılan işte o eser"
2005 yılında Isparta'da gündeme getirilen ancak tartışmalar ve engeller nedeniyle hala arsa sorunu çözülemeyen Bölge Sağlık Kompleksi'nde iki üzücü, bir sevindirici gelişme. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'ın, bizzat açıkladığı

"Kamu- Özel Ortaklığı'nı Isparta'dan başlatıyoruz. Türkiye'ye model olacak" dediği proje engeller nedeniyle şu an askıda. Yüksek Planlama Kurulu, 29 projeden 17'sini onayladı, Isparta içinde yok.

DEMOKRAT: "Meğer Günaydın da hisse satmış"
Hasan Balaman'ı Göltaş hisse senetlerini satıp belediyeyi zarara uğrattığı için eleştiren Günaydın'ın 2004 yılında seçimlere üç ay kala kendisinin de aynı hisselerden sattığı ortaya çıktı.

ÇÖZÜM: "Yazık bu binalara"
Isparta genelinde 220 atıl kamu binası bulunuyor. Trilyonların heba olduğu binaların bir çoğu yıkılmak üzere. Vatandaşlar ise atıl kamu binalarının yeniden hizmete kazandırılmasını istiyor.

Isparta: "Mezunlarımızın pek çoğu çeşitli medya kuruluşlarında önemli mevkilerde"
"SDÜ'lü medya çalışanları Isparta'da buluşuyor" sloganı ile düzenlenen 1. Kariyer Günleri bugün gerçekleştirilecek.

OLUŞUM: "Start Yalvaç'tan"
AK Parti 12 Haziran'da yapılacak 24. dönem milletvekilliği seçim startını Yalvaç'tan verdi.

GÜLKENT: "CHP'li Öner, Türkiye Partisi Çankaya ilçe başkanını ağırladı"
CHP Isparta Milletvekili adayı Ali Haydar Öner, seçim irtibat bürosunu açtı. Valilik yakınındaki bürosunda destek verenleri ağırlayan Öner'in Ankara'dan da konuğu vardı. Türkiye Partisi Çankaya İlçe Başkanı Özer Ak, milletvekili adayı Öner'e, siyasi çizgisinde başarılar diledi.

GÜLSES: "Ey Ali Haydar Öner, sana haddini millet bildirecek"
Yalvaç'ta yüksek perdeden konuşan Ali Haydar Öner'e aynı tondan cevap geldi.
"Başbakan'a haddini bildirdim" diyen Öner'e seslenen Gökgöz, "Ey Ali Haydar Öner, önce sen haddini bil; ama sana haddini millet sandıkta bildirecek" dedi.

OBJEKTİF: "Başkan Özmeral göl suyunu içti"
Koruma altındaki Eğirdir Gölü'nün kıyısına çöp döküldüğü haberlerinin ardından Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, göl suyunun temiz olduğunu içerek kanıtlamaya çalıştı.

İLKE: "Körfez'den dolar akacak"
Körfez ülkelerinden gelen işadamları Antalya, Isparta ve Burdur'u kapsayan bölgeye 10 milyon dolarlık yatırım yapılması için iş bağlantıları kuruldu. Bölgeye toplamda 200 milyon dolarlık yatırım gerçekleşmesi bekleniyor.

Isparta EKSPRES: "Genel Teşvik Haritası'nda bölge için sistem değişiyor"
Ağırlıklı olarak Isparta için büyük bir problem yaratan Genel Teşvik Sistemi'nde nihayet olumlu sinyaller geldi.

HEDEF: "Siyasilerden 20 istek"
İnşaat Mühendisleri Isparta Temsilciliği, yapılacak genel seçimler öncesi ülkeyi yönetmeye aday olan siyasi partilerden tam 20 maddelik bir talepte bulundu. İl Temsilcisi Göçer; "Bizi de dikkate alın" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.