Isparta Basınında Bugün - 28 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Aralık 2011 17:41
Isparta Basınında Bugün - 28 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Ispartalı işadamı Sandıklı'da 5 Yıldızlı Termal otel yaptı"
İş hayatını Alanya'da sürdüren Senirkentli işadamı Ali İhsan Gökalp, Sandıklı'da 1200 yataklı Termal otel yapıp, turizmin hizmetine sundu.

DEMOKRAT: "Valilikten sıkı güvenlik paketi"
Valilik ilde güvenliği sağlamaya yönelik radikal kararlar aldı. Umuma açık tüm işletmelere güvenlik kamerası takma zorunluluğu getirildi. Eğlence yeri kapsamına giren işletmelerin camlarına film çekmesi yasaklandı.

ÇÖZÜM: "Günde 250 bin yumurta üretecek"
Yalvaç'ta yapılan yumurta tesislerinde ilk etapta günlük 50 bin yumurta üretilecek. Tesisin bütün üniteleri tamamlandığında bu sayı günlük 250 bine çıkacak.

MANŞET: "Sağlık birinci meselemiz"
Isparta'da sağlık hizmetlerinin başarılı bir şekilde yürütüldüğünü ifade eden Isparta Valisi Memduh Oğuz, "Sağlık bizim birinci meselemiz" dedi.

NOKTA: "Kalp Merkezi Mart'ta taşınıyor"
Bir süredir ne zaman taşınacağı merakla beklenen Şevket Demirel Kalp Merkezi için SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Tuğrul Sezer, tarih verdi, kalp merkezi Mart ayında taşınıyor.

OBJEKTİF: "Isparta'da din hizmetlerine Üniversite desteği"
Isparta'da din hizmetlerinin daha verimli yürütülmesi için müftülük-SDÜ işbirliğine gidilecek.

EKSPRES: "Herkesin bir aile hekimi var, önce onu tercih edin"
Gülistan Aile Sağlığı Merkezi'ni denetleyen Vali Memduh Oğuz, 70 bin kişinin yaşadığı şehirlerde dahi hekim olmadığı dönemlerden geldiklerini söyledi. Bugün ise herkesin bir aile hekimi olduğunu kaydeden Oğuz, herkesin önce aile hekimlerine başvurmalarını istedi.

GÜLSES: "Yenişarbademli'den BAKA'ya karadut projesi"
Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu BAKA tarafından verilen doğrudan faaliyet desteğine başvuru yapmaya hazırlanıyor. Projenin içeriği ise bir hayli ilginç, MYO yönetimi iki milli park alanı içinde yer alan Yenişarbademli'de tarım arazisi az olduğu için karadut yetiştiriciliğini artırmayı planlıyor. Proje onay aldığından öncelikle örnek karadut bahçesi oluşturulacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.