Isparta Basınında Bugün - 28 Eylül 2011

Isparta Basınında Bugün - 28 Eylül 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Eylül 2011 09:36
Isparta Basınında Bugün - 28 Eylül 2011

DEMOKRAT: "Şimdi ne olacak?"
Polisin cuma sabahı belediye çalışanlarına ve bazı iş adamlarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonda gözaltına alınan 28 kişiden 19'u dün sabah tutuklanarak cezaevine kondu. Tutuklananlar arasında MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Belediye Başkan Yardımcısı Resul Göçer, Belediye Genel Koordinatörü Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın kayınbiraderi Mehmet Ateşgül ile bazı birim müdürleri de bulunuyor.

ÇÖZÜM: "19 tutuklama, 9 kişi serbest"

Isparta Belediyesi'ne yönelik operasyonda gözaltına alınan 28 kişinin sorgusu dün sabah sonuçlandı. 19 kişi tutuklanırken, 9 kişi serbest bırakıldı.

Isparta: "28 şüpheliden 19'u tutuklandı, 9'u tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı"

Isparta Belediyesi'nde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, pazartesi gecesi de adliyeye sevk edilen, aralarında MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın ile Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Resul Göçer ve Belediye Genel Koordinatörü Mehmet Ateşgül'ün de bulunduğu 28 kişiden 19'u tutuklandı.

OLUŞUM: "İpekten görkemli açılış"
Akdeniz'in en büyük mobilya mağazası İpek Mobilya, görkemli bir açılışla Isparta'ya kazandırıldı.

NOKTA: "Kalbine yenik düşen sığınmacıya son görev"

Kalp yetmezliği teşhisiyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını yitiren Sudanlı sığınmacı Adam Alompa, Isparta'da Asri Mezarlık'ta arkadaşları tarafından toprağa verildi.

İLKE: "O artık yürüyor"
Kullandığı bir ilacın yan etkisi nedeniyle yürüme kabiliyetini kaybeden Nuray Taşçı, Isparta Valisi Memduh Oğuz'un girişimiyle Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde aldığı tedavi sonucu yeniden yürümeye başladı.

EKSPRES: "Gurur veren başarı"
Genç girişimci Turan Toklu, Isparta'nın makus talihini tersine çeviren büyük bir başarıya imza attı. İstanbul, İzmit ve Ankara'ya Dr. Pizza'nın marka lisansını veren Toklu, Antalya'da da şubesini açtı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum