Isparta Basınında Bugün - 28 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ocak 2011 10:28
Isparta Basınında Bugün - 28 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Camı kıran parasını öder''
Isparta'nın başına bela olan Yakaören Köyü'ndeki sondaj kuyusu skandalına ilişkin ilk kez böyle bir değerlendirmede bulunuldu. Isparta Valisi Memduh Oğuz, ''Zarara yol açan bedelini öder'' dedi.

DEMOKRAT: ''Organlarıyla 3 kişiye can verdi''
Geçirdiği beyin kanaması sonucu Isparta Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 77 yaşındaki Tahsin Çelikdemir'in beyin ölümü gerçekleşince organları 3 hastaya umut oldu.

ISPARTA EKSPRES: ''Sağlıkta bir şok daha ''
Bypass ve anjiyo olanlar, yüksek tansiyon, şeker ve obezite hastaları ile sakatlanan sporcuların egzersiz ve tedavileri de güvence kapsamı dışına çıkarıldı.

ÇÖZÜM: ''Her şey şeffaf olacak, hukuksuzluğa kesinlikle izin vermem''
Isparta'nın yeni Valisi Memduh Oğuz, Basın Kulübü'nde yaptığı açıklamalarında şeffaflık ve hukuk üzerinde durarak, ''Hukuksuzluğa, yanlışlığa, hak yenmesine kesinlikle izin vermem'' dedi.

GÜLSES: ''Isparta ab-ı hayat şehri''
Ayazmana Mesireliği'ndeki suda hiç bir zararlı madde olmadığı ve halkın içme suyu olarak kullanmasında hiçbir sakınca olmadığı raporlarla kanıtlandı.

ISPARTA: ''Organ nakli için Isparta'ya özel uçak''
Isparta'da beyin ölümü gerçekleşen bir hastanın organlarının nakli için Malatya'dan Isparta'ya özel uçak gönderildi.

OBJEKTİF: ''Mobeseden kaçmıyor''
Dün sabah saat 06.00'da aralarında tabanca ve bıçak alışverişi yapan 3 kişi mobese kamerasına takılınca onları izleyen Emniyet Haber Merkezi'nin polis ekiplerini yönlendirmesiyle kıskıvrak yakalandılar.

İLKE: ''Ateşçiler yeniden değerlendirmeye tabi tutulacak''
Aralık ve Ocak ayında Isparta'da partiküler madde oranlarında yükselme yaşanması üzerine Mahalli Çevre Kurulu, kritere uygun olmayan kötü kazan kullanan sitelerin uyarılması ve kalorifer ateşçilerinin yeniden değerlendirmeye tabi tutulması yönünde karar valdı.

NOKTA: ''İlk aday Akbulut''
Saadet Partisi'nin Merkez İlçe Genel Kurul toplantısı 30 Ocak Pazar günü saat 11.00'de Halı Sarayı Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek. Mevcut Başkan Mustafa Akbulut, söz konusu kongrede aday olacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.