Isparta Basınında Bugün - 29 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Aralık 2011 11:30
Isparta Basınında Bugün - 29 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Isıtma sanayisinin amiral gemisi''
Temelleri 1994 yılında atılan Ünlüsoy Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bir dünya markası haline geldi. Merkezi Isparta olmak üzere 3 kentte devasa fabrikalar kuran Ünlüsoy, Türkiye'de 70 kentte, 160 bayi ile çalışıyor. Üretiminin yüzde 45'ini 26 ülkeye ihraç ediyor.

DEMOKRAT: ''Öner'den nitelikli çoğunluk vurgusu''
CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, yeni anayasa değişikliğinin toplumsal uzlaşı metni olarak değerlendirilebilmesi için halk oylamasında da nitelikli çoğunluk şartının aranması gerektiğini söyledi.

ÇÖZÜM: ''El ele Yalvaç'a hizmet edeceğiz''
AK Parti'nin yeni Yalvaç İlçe Başkanı Osman Çiftçi birlik beraberlik mesajı verdi. Kongrenin demokratik bir yarış olduğunu, sorunsuz, kavgasız AK Parti'ye yakışan bir kongre yaşandığını belirten Çiftçi, kongrenin geride kaldığını söyledi.

EKSPRES: ''Ispartalı iş adamları Avrupa'ya karşı isteksiz olmamalı''
Hollanda'da yaşayan Ispartalı Osman Elmacı, Avrupa'nın Türk işadamları için çok iyi bir pazar olduğuna dikkati çekti.

GÜLSES: ''Rektör İbicioğlu teknokente el attı''
Göreve geldiği günden bu yana üniversiteyi baştan aşağıya elden geçiren SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu şimdide teknokente el attı. Teknokentte faaliyet gösteren 28 firmadan 21'i öğretim üyelerine ait olmasını eleştiren Rektör İbicioğlu, ''Bundan sonra özel sektör mantığı ile yaklaşarak teknokente dışarıdan katılan firma sayısını artıracağız'' dedi.

GÜLKENT: ''İŞKUR'dan kadın atılımı''
İşsizlere iş bulmak ve iş gücünü ülke ekonomisine kazandırmak için projeler üreten İŞKUR 2011 yılında 2 bin 307 kişiyi meslek sahibi yaptı.

OBJEKTİF: ''Sancısız dönüşüm olmaz''
Torosgaz'ın Genel Müdürü Oktay Küp, altyapıdan gaz arzına, bayii işçiliğinden halk şikayetlerine kadar her konuda açıklama yaptı. Küp, doğal gaz dönüşümünde yaşanan sancılı süreç için de sabır istedi.

NOKTA: ''İşte mahallenin polisi''
Isparta'da evleri harabe durumunda olan iki kardeşe polis yardım eli uzattı. Üç aylık sürede ev tadilattan geçirildi. Eşyaları yenilendi. Oturulacak hale getirilen ev kardeşlere teslim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.