Isparta Basınında Bugün - 29 Eylül 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Eylül 2011 10:28
Isparta Basınında Bugün - 29 Eylül 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''İşte o operasyon''
Gazeteniz Akdeniz, Isparta'nın gündemine bomba gibi düşen çete operasyonunun mahkeme tutanaklarını ele geçirdi. İzmir Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı'nda başlatılan soruşturma belediyenin reklam, gül anıtı yaptırılması ve şehir içi temizlik hizmetleri ihale ve satın alma işlemlerini kapsıyor.

DEMOKRAT: ''Günaydın sessizliğini bozdu''
Isparta Belediyesi'ne yönelik operasyon sonucu 19 kişinin tutuklanmasının ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Günaydın, ''Tek endişem fedakarca ve samimiyetle bu yolda elini taşın altına koyan ve bundan sonra da koyacak çalışma arkadaşlarımın heyecanlarının ve cesaretlerinin kırılması noktasındadır'' dedi.

GÜLSES: ''Siyasi malzeme yapmayın''
MHP'li Isparta Belediyesi'ne yönelik operasyon kapsamında MHP İl Başkanı İsa Yalçın'ın da tutuklanması, AK Parti gündeminde de yerini aldı. Ankara'da Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılan AK Parti İl Başkanı Uğur Gökgöz'e konuyla ilgili bizzat Başbakan Erdoğan'dan uyarı geldi.

ISPARTA: ''Emeklilere refahtan pay verilmelidir''
Çok sayıda emeklinin umutla beklediği ''İntibak Yasası'' ile ilgili çalışmalar başladı. Türkiye Emekliler Derneği tarafından Ankara'da düzenlenen başkanlar kurulu toplantısına katılan Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, İntibak Yasası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

MANŞET: ''Hizmet etme coşkumuz devam edecek''
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, soruşturma kapsamında belediye personelin de aralarında bulunduğu 19 kişinin tutuklanması ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Şevkimiz kırılmadan son ana kadar bize emanet edilen görevi hakkıyla yerine getirerek hizmet etme coşkumuz devam edecektir'' dedi.

EKSPRES: ''Isparta için yeni şok''
Çevre ve Orman İl Müdürlüğü'nün lağvedilmesi ile Isparta bir gücünü daha yitirdi. Isparta'da konuşlu olan Mili Parklar Başmühendisliği kapatıldı.

NOKTA: ''Tüm hukuki imkanlar seferber edilecektir''
MHP İl Başkanlığı adına yapılan yazılı açıklamada, son gelişmeler değerlendirildi ve İl Başkanı İsa Yalçın hakkında tutuklama kararı verilmiş olmasının büyük bir şaşkınlık ve üzüntüyle karşılandığı dile getirildi.

OBJEKTİF: ''Kaliteli ekip ödülünü bekliyorum''
Vali Memduh Oğuz, Haziran ayında kaliteli okul dalında Türkiye üçüncüsü olan Ülkü İlköğretim Okulu'ndan önümüzdeki yıl birincilik beklediğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.