Isparta Basınında Bugün - 29 Kasım 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Kasım 2011 11:10
Isparta Basınında Bugün - 29 Kasım 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Hızlı balık yavaş balığı yutar''
TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Kabalak, iyi fikir ve düşüncenin zaman kaybetmeden ürün haline getirilmesi için çaba harcadıklarını söylüyor.

DEMOKRAT: ''KİMO'dan büyük hamle''
Isparta'nın tekstil firması KİMO, sektörde yeniden dirilmeyle birlikte dünya devlerinin gözbebeği oldu. İngilizlerin ünlü markalarına ürün temin eden şirket, tam kapasiteye çalışır hale geldi.

ÇÖZÜM: ''İddianamede sona geliniyor''
Isparta Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyonda sona gelindiği, savcının imar ile ilgili dosyayı da tamamladıktan sonra, kısa süre içinde iddianameyi tamamlayacağı iddia edildi.

EKSPRES: ''Sanayi çarklarını döndüren bir kuruluş: Çetinkaya''
1985'den bu yana rulman ve kayış ticareti yapan Çetinkaya, tarımsal sanayi başta olmak üzere mermer ve tekstil sektöründeki gelişmeler üzerine imalat sektörüne yönelik elektrik motor ticaretine de başladı.

NOKTA: ''Yurttan çıkan başarı öyküsü''
Isparta'da babası tarafından 6 yaşındayken çocuk yuvasına bırakılan Aydın Mutlu, bir dilim ekmeği 8'e bölerek başladığı yaşam mücadelesinde bugün 10 bin metrekarelik kapalı alanıyla bölgenin en büyük mobilya mağazasının sahibi oldu.

İLKE: ''Yılbaşı biletleri bugün satışta''
Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekiliş biletleri bugünden itibaren satışa sunulacak.

OBJEKTİF: ''Açlık sınırı 926 TL''
Türk-İş, Kasım ayında 4 kişilik ailenin açlık sınırını 926 lira 58 kuruş, yoksulluk sınırını da 3 bin 18 lira 18 kuruş olarak hesapladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.