Isparta Basınında Bugün - 29 Temmuz 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Temmuz 2011 15:17
Isparta Basınında Bugün - 29 Temmuz 2011
Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

DEMOKRAT: ''Büyüksün Göltaş''
İstanbul Sanayi Odası'nın 43 yıldır aralıksız hazırladığı Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında Isparta'dan sadece Göltaş Göller Bölgesi Çimento Sanayi yer aldı.

ÇÖZÜM: ''İki okulun büyük başarısı''
SBS yerleştirmelerinde Milli Piyango Anadolu Lisesi ile Yalvaç Fen Lisesi'nin taban puanlarındaki yükseliş dikkat çekiyor. Gazi Sosyal Bilimler Lisesi ise henüz tanınmıyor.

OLUŞUM: ''Başarının sırrı kadroda gizli''
2011 LYS başarı grafiğini açıklayan Metro Akademi Dershanesi Kurucu Temsilcisi İlker Güzel, başarının sırrının kadro da gizli olduğunu söyledi.

HABER: ''69 milyon TL'lik kaynak kullanıldı''
Sağlık sektöründe dünya şehirleri ile yarışan Isparta'ya son birkaç yılda 69 milyon TL'lik yatırım yapıldı. Türkiye'de sağlık denilince akla gelen ilk şehir olan Isparta, bu alanda kabuğunu kırdı. Hükümetin gerekli girişimleri ile sağlık kenti olan ilimiz, bu güne kadar da devletten 69 milyon TL destek aldı.

OBJEKTİF: ''Vekilden bombardıman''
CHP Milletvekili Ali Haydar Öner, emeklileri ziyaretinde önce hükümeti eleştirdi ardından yerel gündemle ilgili yaptığı açıklamalarda başarısız müdürlerin kollandığını belirtti.

İLKE: ''BAKA'nın gündeminde seçim var''
Antalya, Burdur ve Isparta'yı içeren Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Kalkınma Kurulu yılın ikinci toplantısını Burdur'da yapacak.

HEDEF: ''Göltaş Türkiye'nin 409. büyük şirketi''
Türkiye'nin en büyük şirketleri açıklandı. Buna göre, geçtiğimiz yıllarda Isparta'dan üç şirketin girdiği ilk 500 şirket arasına geçen yıl olduğu gibi bu defa da sadece Göltaş Göller Bölgesi Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. girerek 409. sırada yer aldı. Ancak, geçen yıl 339. olan Göltaş'ın bu yıl 409. sıraya gerilediği görüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.