Isparta Basınında Bugün - 3 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Aralık 2011 10:37
Isparta Basınında Bugün - 3 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Zaman tüneli''
Hipnoterapist Dr. Hakan Türkoğlu, insanların bugünkü hayatında duygusal rahatsızlıklar oluşturan sigara içme alışkanlığı, fazla kilo, cinsel sorunlar gibi duygusal rahatsızlıkları geçmişin izlerini silerek tedavi edebiliyor.

GÜLSES: ''Engelleri aşıp eğlendiler''
3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Isparta Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Bakkallar ve Bayiler Odası'nda düzenlenen programda engelli öğrenciler ve aileleri doyasıya eğlendi.

ÇÖZÜM: ''6000 kapak topladılar''
Hafız İbrahim Demiralay İlköğretim Okulu bünyesinde İzci Kulübü öğrencilerinin bilinçli bir çevre oluşturma, atık maddelerin geri dönüşümünü sağlama ve yürüme engelli insanlara tekerlekli sandalye kazandırma ve dayanışma çerçevesinde başlattıkları kapak toplama kampanyasının, ikincisi tamamlandı.

DEMOKRAT: ''İhracatta hedef tutacak''
2011 yılı ihracat hedefini 150 milyon dolar olarak belirleyen Isparta'nın hedefine ulaşabilmesi için gelecek ay 4 milyon dolarlık ihracat yapması yeterli olacak. Yılın ilk 11 ayında ihracat geçen yıla oranla yüzde 17 artarak 145.9 milyon dolara ulaştı.

MANŞET: ''Hem eğlendiler, hem eğlendirdiler''
Isparta Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nin düzenlediği organizasyonda engelli öğrenciler gönüllerince eğlendi. Engelli öğrencilerin toplumla daha fazla iç içe olmalarını sağlamak amacıyla Isparta Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi tara-fından engelli öğrencilere yönelik bir eğlence düzenlendi.

GÜLKENT: ''Şehit ailelerine tercih hakkı sundunuz mu-''
Türkiye'nin en önemli gündem maddeleri arasında yer alan vicdani ret düzenlemesine ilişkin MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir kısım insanlara askerlik yapıp yapmayacağının sorulmasını haksızlık olarak nitelendiren Korkmaz, ''Şehit ailelerine böyle bir tercih hakkı sundunuz mu-'' dedi.

EKSPRES: ''Engelliler Günü'nde ders niteliğinde kaza''
Gazetelerde bugün çok 'beylik sözler' okuyorsunuz- Ama o sözler hayatı kolaylaştırmıyor.

OBJEKTİF: ''Eczacılar tek yürek''
Türk Eczacılar Birliği'ne bağlı 54 oda ilaç ve eczacılık alanında son dönemde ortaya çıkan değişikliklerle ilgili ortak tavır sergileyecek.

NOKTA: ''Kadınlar Isparta'ya akın edecek''
Türk Kadınlar Birliği'nin, 5 Aralık Kadının Seçme ve Seçilme Hakkını Elde Edişinin 77. yıldönümü kutlamaları Isparta'da gerçekleştirilecek. Birlik üyesi yaklaşık 400 kadın Isparta'yı ziyaret edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.