Isparta Basınında Bugün - 3 Kasım 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Kasım 2011 11:17
Isparta Basınında Bugün - 3 Kasım 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Alanında Türkiye'nin en büyük 3 fabrikasından biri oldu dünya devlerine ürün veriyor"
Genç Girişimciler Mustafa Dayı, Bünyamin Işık ve Muhammed Sadık Ağlarcı, otel, hastane, SPA, misafirhane ve huzurevlerine yönelik kişiye özgü, hijyenik 6 farklı terlik üretiyor, 17 kalem buklet tedarik ediyor.

DEMOKRAT: "SDÜ'de özgürlük kürsüsü"
50 bin öğrencili SDÜ'de Emniyet Rektörlük işbirliğiyle öğrencilerin kendilerini ifade edebilmelerine imkan tanıyan özgür Üniversite platformu oluşturuldu.

GÜLSES: "Kalkınmaya ivme kazandırmak için"
BAKA, Antalya, Burdur ve Isparta'daki kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşların stratejik gelişme alanlarında yapacakları araştırma, planlama ve fizibilite çalışmaları için vereceği doğrudan faaliyet desteği ile ilgili bilgilendirme toplantısını Burdur'da gerçekleştirdi.

Isparta: "Tıp Fakültesi Hastanesinin Sağlık Bakanlığı'na Devredilmesi Isparta ve Burdur'u olumsuz etkileyecektir"
Isparta-Burdur Tabip Odası Başkanı Dr. B. İlker Büyükyavuz, Tıp Fakültesi hastanelerinin "zarar ediyor" gerekçesi ile Sağlık Bakanlığı'na devredilmesiyle, Isparta ve Burdur halkının nitelikli sağlık hizmetine ulaşma hakkını da olumsuz etkileneceğini belirtti.

GÜLKENT: "Günaydın: Herkes temiz olmak zorunda"
Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri iki ayrı gecede şehirde bulunan 48 fırını denetledi. Denetimler sonrasında 27 fırına zabıt tutulurken, 10 fırına da ihbar tutanağı düzenlendi.

MANŞET: "Halk olumsuz etkilenecek"
Isparta-Burdur Tabip Odası Başkanı Dr. Behçet İlker Büyükyavuz, SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesinin Sağlık Bakanlığı'na devredilmesi halinde Isparta ve Burdur halkı olumsuz etkileyeceğini söyledi.

EKSPRES: "Sözün kiyafetsiz kaldığı an tablosu"
Yeni ekonomik düzende aynı sepet içinde yer aldığımız Denizli ve Adana dış ticaret gelirinde 1 Milyar duvarını aştı; Mersin ve Antalya yaklaştı. Isparta 10 kent içinde maalesef son sırada. Burdur Isparta'nın önünde koşuyor.

NOKTA: "Fırınlar temiz"
Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri iki ayrı gecede şehirde bulunan 48 fırını denetledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.