Isparta Basınında Bugün - 3 Mart 2011

Isparta Basınında Bügn 3 Mart 2011, Perşembe

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2011 10:55
Isparta Basınında Bugün - 3 Mart 2011

AKDENİZ: ''Torba Yasa AKP'ye de yarayacak''
Bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanundan belediyeye iki yıllık 50 bin TL kira borcu bulunan AK Parti İl Başkanlığı da yararlanacak.
    
DEMOKRAT: ''Uçak kazasını bilirkişi inceleyecek''
Isparta'da 30 Kasım 2007'de 57 kişinin ölümüyle sonuçlanan uçak kazasıyla ilgili Ağır Ceza Mahkemesi tarafından açılan kamu davasıyla Atlasjet hakkındaki yargılama kararına ait dosya birleştirildi.
    
GÜLSES: ''Duayen Başkan'dan beton gibi yatırım''
Hazır betonun duayeni Atabey Belediye Başkanı Ali Bal, 1987'de belediye imkanlarıyla kurduğu hazır beton tesisin şimdilerde 15 milyon TL'lik devasa bir yatırıma dönüştüğünü söyledi.
    
ÇÖZÜM: ''İnşaatta yapı denetim bocalaması''
1 Ocak'ta yürürlüğe giren yapı denetim uygulaması nedeniyle iki ayda belediyeye ruhsat için hiç proje gelmedi.
    
ISPARTA: ''Türkiye artık üreten bir ülke olmaktan çıkmış ve açık pazar haline getirilmiştir''
Yalvaç MYO'da konferans veren MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Türkiye'nin yeni yüzyılın ilk çeyreğinde ya küresel güç olacağını ya da küresel güç olmaya çalışanların ''Ayakları altında ezilmeyi seçeceğini'' söyledi.
    
OLUŞUM: ''Girişimcilik eğitimi başvuruları başladı''
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında imzalanan işbirliği ile yapılacak olan girişimcilik destek programı başvuruları başladı.
    
NOKTA: ''Yedisi bir yerde''

Isparta'nın ekonomisine yön veren kuruluşlar bir araya gelerek girişimci yetiştirmek için protokol imzaladı.
    
İLKE: ''İpekçi'yi arayın!''
Dev alışveriş merkezlerinde açılan yapı marketlerin hırdavat sektörünü olumsuz yönde etkilediğini söyleyen Mehmet İpekçi, insanların fiyat araştırması yapmadan alışveriş yapmamaları çağrısında bulundu.
    
ISPARTA EKSPRES: ''Uçak kazası davasında dosyalar birleştirildi''
30 Kasım 2007'de meydana gelen ve 57 kişinin ölümüyle sonuçlanan uçak kazasına ilişkin Atlasjet aleyhinde açılan davanın ilk duruşması dün yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.