Isparta Basınında Bugün - 3 Mart 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2012 20:50
Isparta Basınında Bugün - 3 Mart 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''33 gölet ve sulama sistemi inşa edeceğiz''
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Isparta'nın ihmal edilmiş bir kent olduğunu söyledi. ''Süleyman Demirel tarafından temeli atılan yatırımların hiç birisi bitirilmemiş, hepsini biz bitirdik'' dedi.

DEMOKRAT: ''Okyanus adalarına ihracat''
Isparta'da ihracat umut veren rakamlarla artışını sürdürdü. Yılın ilk aylarında toplam 21.9 milyon dolarlık ihracat gerçekleştiren Isparta'da ihracat yüzde 12 arttı.

ÇÖZÜM: ''Eğirdir elini çabuk tutmalı''
Süleyman Demirel Üniversitesi Turizm Otelcilik Yüksekokulu ve Sağlık Bilimleri Meslek Yüksekokulu açıldı. Yeni Yüksekokul binaları açılmazsa önemli bir fırsat kaçabilir.

NOKTA: ''Küçük başta ivmeyi Isparta kazandırdı''
Küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinde hatalardan dönülmeye başlandığını söyleyen Vali Memduh Oğuz, ''Bu alanda yapılan iyileştirmeler sonrasında küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinde ivme kazanılmıştır'' dedi.

OBJEKTİF: ''Kerevit projesinde sertifika sevinci''
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ''Türkiye'de kerevit üretim ve pazarlamasının geliştirilmesi'' projesi kapsamında,eğitimleri başarıyla tamamlanan 50 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

İLKE: ''Eroğlu: Büyük yatırım yaptık''
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Isparta'da suya hasret topraklara su getirmek için pek çok tesisin tamamlandığını belirtti.

GÜLSES: ''12 Mart'tan sonra ne olacak?''
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın 172 yıl hapsinin istendiği belediye operasyonu ile ilgili dava 12 Mart'ta başlıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.