Isparta Basınında Bugün - 3 Şubat 2012

Isparta Basınında Bugün - 3 Şubat 2012

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Şubat 2012 09:45
Isparta Basınında Bugün - 3 Şubat 2012

AKDENİZ: "İstihdamda KOBİ umudu"
BAKA'nın 2. mali destek çağrısı kapsamında Antalya'dan 163, Isparta'dan 80, Burdur'dan 62 proje sunuldu. Isparta, yenilikçi ve yaratıcı KOBİ projeleriyle dikkat çekiyor.

DEMOKRAT: "Isparta'nın kapasitesini mermere dolduruyor"
Isparta'da 2011 yılında düzenlenen kapasite raporuna göre en çok kodlanan ürün ham mermer. İkinci sırada uçucu yağlar yer alıyor. En çok yapılan faaliyet süsleme ve yapı taşları ile kireç taşı, alçıtaşı ocakçılığı. Isparta yabancı sermaye açısından ise çok gerilerde.

ÇÖZÜM: "Balaman, Günaydın'ın görevden alınmasını istedi"
Eski Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman, Isparta Ağır Ceza Mahkemesine yaptığı başvuru ile Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın görevden alınmasını istedi.

NOKTA: "Damar yırtıkları tedavisinde tam başarı"
SDÜ Tıp Fakültesi Şevket Demirel Kalp Merkezi, vücuttaki anadamar yırtıklarını tedavisinde Türkiye'de önemli bir merkez haline geldi.

OBJEKTİF: "SDÜ'den BAKA'ya proje yağmuru"
SDÜ Yönetim Kurulu son toplantısında üniversitede geliştirilen 4 projeye mali destek almak için projelerin BAKA'ya sunulmasını kararlaştırdı.

İLKE: "Kredi limiti yükseltilsin"
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Olağan Mali Kurulu tamamlandı. Başkan Ahmet Tural, üyelerine verilen 50 bin lira üst kredi limitinin yükseltilmesi, kredi kullanmada bürokratik işlemlerin hızlandırılarak kolay kredi kullandırma yolunun açılması talebinde bulundu.

GÜLSES: "Kültür Müdürülüğü SDÜ'ye tahsis ediliyor"
İl Genel Meclisi pazartesi günü yoğun gündem ile toplanacak. Gündeme maddeleri arasında Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nün yeni yapılan binasına taşınması ile boşalan Damgacı sokaktaki tarihi binaların üniversiteye rektörlük irtibat bürosu olarak tahsis edilmesi de var.

EKSPRES: "Damar hastalıkları tedavisinde devrim"
SDÜ Tıp Fakültesi ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Turhan Yavuz, damar genişletme ve yırtıkları kasıktan çizgi yöntemi ile girerek tedavi ettiklerini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.