Isparta Basınında Bugün - 30 Eylül 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2011 10:56
Isparta Basınında Bugün - 30 Eylül 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''İş'te başarı''
Herkes Onu IYAŞ Genel Müdürü olarak biliyor. Ancak Adem Demiralay, 2 önemli şirkette 11 kişiye istihdam sağlıyor, vergi rekortmeni oluyor.

DEMOKRAT: ''O artık Darüşşafakalı''
Isparta'da Darüşşafaka sınavında Türkiye'nin en başarılı öğrencileri arasına giren isim Özde Ercan oldu. Ercan'ın Darüşşafaka'daki eğitim hayatı boyunca eğitim masraflarının yanı sıra tüm giyim, barınma, yemek, kitap, sağlık masrafları İş Bankası tarafından karşılanacak.

ÇÖZÜM: ''MHP'nin İl Başkanı İsa Yalçın'dır''
MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, Isparta Belediyesi'ne yapılan operasyon kapsamında tutuklanan MHP İl Başkanı İsa Yalçın'ın görevden ayrılmasının söz konusu olmadığını söyledi.

GÜLKENT: ''Türkiye Kamu-Sen, imza toplamaya başladı''
Başta eğitim ve sağlık sektörü olmak üzere, Isparta'da 4C sözleşmeli personel statüsünde görev yapanların kadroya alınması ve aile yardımından faydalanması için dilekçe kampanyası başlatıldı. Duyuruyu Kamu-Sen İl Temsilcisi Ahmet Camuzcu yaptı.

MANŞET: ''4C'liler için dilekçe eylemi''
Türkiye Kamu-Sen, 4C'li çalışanların aile yardımından faydalanması ve kadro sorunlarına çözüm bulunması adına Türkiye genelinde dilekçe eylemi başlattı.

ISPARTA: ''BAKA'dan 'Doğrudan Faaliyet Desteği' bilgilendirmesi''
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA), Antalya, Burdur ve Isparta'daki kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşların stratejik gelişme alanlarında yapacakları araştırma, planlama ve fizibilite çalışmaları için vereceği doğrudan faaliyet desteği ile ilgili bilgilendirme toplantıları başladı. İlk bilgilendirme toplantısı Antalya'da gerçekleştirildi.

İLKE: ''Aksu MYO'nun içini doldurmalıyız''
SDÜ Senatosu son toplantısını Aksu'da yaptı. Rektör İbicioğlu, Aksu Mehmet Süreyya Demiraslan Meslek Yüksekokulu'nu ziyaretinde, ''Başarı için siz halkımızla da el ele vererek, üniversite ve halk bütünleşmesini sağlayarak hareket etmeli ve Aksu'daki meslek yüksekokulunun içini doldurmalıyız'' dedi

EKSPRES: ''Büyük düşün mektubu''
3 günlük Eğirdir gezi notlarını kaleme alan Antalyalı turizmciler, yeryüzü cennetinin mutlak surette turizme kazandırılması gerektiğini bildirdiler. İşte yol haritası: Tarihi Çarşı, Osmanlı geleneklerine göre hediyelik eşya satan merkez olmalı. Eğirdir Kalesi'nin çevresi açılmalı. Tarihi yapılar restore edilmeli. Ulusal ve uluslararası mecrada reklam yapılmalı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.