Isparta Basınında Bugün - 30 Mart 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mart 2011 11:49
Isparta Basınında Bugün - 30 Mart 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "IYAŞ: Araplara partner olabiliriz"

Isparta'da Körfez ülkeleri iş dünyasına başta turizm sektörü olmak üzere sunulan yatırım imkanları için aranan 'güvenilir partnerler' 5-6 Nisan'da yapılacak Araz zirvesi öncesinde ortaya çıkmaya başladı.

Isparta EKSPRES: "Semboller ve fırsatlar"

Orijinal ürünler açısından zengin kaynaklara sahip olan Isparta, ne yazık ki bu potansiyelini ekonomik değer ve uluslararası marka haline getirmede yetersiz kalıyor.

GÜLSES: "Hayal tüccarları son yolculuğunda"

CHP Isparta Milletvekili aday adayı Gülçin Yıldırım, "hayal tüccarı" diye suçladığı hükümetin son yolculuğuna çıktığını savundu.

DEMOKRAT: "Belediyede afiş polemiği"

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın, göreve gelir gelmez eski Belediye Başkanı Hasan Balaman dönemine ait borçları afişe ettirmesinin üzerinden iki yıl geçtikten sonra, bu kez kendi döneminde ödenen borçlara ve icraatlara ilişkin iki afiş astırdı.

ÇÖZÜM: "Elma için birlik kurulmadan kalıcı çözüm olmaz"

AK Parti Milletvekili aday adayı Mehmet Ali Dolunay, yeni istihdam alanlarının oluşturulmasının şart olduğunu, bunun için de tarımsal yatırımların hız kazanması gerektiğini söyledi.

Isparta: "550 kişilik istihdam garantili kursa 64 kişi katıldı"

Isparta Ticaret Sanayi Odası, İŞKUR İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Uzmanlaşmış Mesleki Edindirme kursları kapsamında 4 farklı alanda açılan istihdam garantili kursa 64 kişi katıldı.

OLUŞUM: "Bağlılığının ödülünü alacak"

2007 genel seçimlerinde listeye giremeyen ancak bugüne kadar çizgisinden sapmayarak Ankara'da partisinin emrinde olan Recep Özel, bu bağlılığı Başbakan tarafından da ödüllendirilecek gibi görülüyor.

HEDEF: "Vali'den 'Kitap okuyun' çağrısı"

47'ncisi kutlanan "Kütüphane Haftası" kutlama etkinlikleri, Eğirdir Kervansaray Salonunda düzenlenen kutlama programıyla başladı. Törende konuşan Vali Memduh Oğuz, kitabın bir kültür hazinesi olduğunu belirterek, herkese bol bol kitap okumalarını önerdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.