Isparta Basınında Bugün - 30 Mayıs 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2011 10:34
Isparta Basınında Bugün - 30 Mayıs 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

DEMOKRAT: "Belediye'de neler oluyor?"
Vatandaş, esnaf ve medya ile iç içe olan birimlerdeki yöneticilerin yerlerini değiştiren belediyede ilginç gelişmeler oluyor. Zabıta, Kültür ve Basın gibi birimlere bakarken sadece dış ilişkilerden sorumlu başkan yardımcılığına getirilerek pasifize edilen Recep Erdem'in bundan böyle Çarşamba Pazarı'ndaki bir büroda oturacağı öğrenildi.

ÇÖZÜM: "İlçelerdeki yüksek okulların öğrenci sayısı artacak"
Süleyman Demirel Üniversitesi'nin yeni Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, çalışmalarına hızlı başladı.

GÜLSES: "Kimseye verecek bir karış toprağımız yok"
AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Doç. Dr. Suta Kolukırık, açılım politikaları üzerinden partisinin yıpratılarak değersizleştirilme çabalarının söz konusu olduğunu dile getirerek, "Bu çabalar nafile. Biz 814 bin kilometrekarenin partisiyiz ve kimseye verecek bir karış toprağımız yok" dedi.

Isparta: "Siyaset üstüyüm, mitinge gerek yok"
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Isparta'da kendisine destek vermek amacıyla düzenlenecek mitingin iptal edilmesi ile ilgili olarak, "Siyaset üstüyüm, mitinge gerek yok" dedi.

İLKE: "Türk Borçlar Kanunu avukatlara anlatıldı"
Isparta'da avukatlar, 1 Temmuz 2012 yılında yeni haliyle yürürlüğe girecek olan Türk Borçlar Kanunu hakkında bilgilendirildi.

OBJEKTİF: "Tem-İş'ten 5 bin TL"
Şehit ve Gazi aileleri yararına MHP Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kermeste halıya işlenmiş Atatürk Portresi açık artırma usulüyle satıldı.

HEDEF: "Markalaşma şart"
Mobilyacılar Odası Başkanı Kaya Öksüz, Isparta sanayisinin markalaşmaya ihtiyacı olduğunu ve bunun içinde projeler oluşturulması gerektiğini kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.