Isparta Basınında Bugün - 30 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2012 11:07
Isparta Basınında Bugün - 30 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Antalya'ya Isparta'dan gidilmez"

Marmara, Ege ve İç Anadolu ile Karadeniz'in büyük bölümünü Akdeniz'e bağlayan güzergahta Isparta işte böyle by-pass edildi.

DEMOKRAT: "Helal gıda isteriz"
SDÜ 2 milyar dolarlık helal gıda pazarında yetkili belgelendirme kurumu olma hedefinde. İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Talip Türcan, Müslümanların aldığı gıdada helal damgası görmek istediğini kaydetti.

ÇÖZÜM: "BAKA'nın işbirliği zirvesi imzalarla somutlaşıyor"
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) Hintli işadamları ile buluştuğu INCOM 2012 Türkiye-Hindistan Yatırım ve İşbirliği Fırsatları Programı'nın somut sonuçları oluşmaya başladı.

NOKTA: "Müdürleri iade-i itibar"
Isparta Belediye Başkanı Günaydın, 117 gün sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan belediye müdürlerini eski görevlerine iade etti.

OBJEKTİF: "Güneyce'de 18 hasarlı ev boşaltılacak"
Isparta merkez Güneyce köyünde yıllardan beri süregelen zemin kayması nedeniyle 50 konutta hasar tespit edildi. Vali Memduh Oğuz, ilk etapta 18 konutun boşaltılacağını söyledi.

İLKE: "Taşrada nüfus eridi"
2011 yılı sonunda nüfus artış hızı bir önceki yıla göre yüzde 86 oranında düşüş gösteren Isparta'da taşradaki nüfus azalması dikkati çekti.

EKSPRES: "Tutuksuz yargılanacak müdürler görevine iade"
Belediye Başkanı Günaydın, tahliye edilen müdürleri görevlerine iade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.