Isparta Basınında Bugün - 31 Mart 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2011 00:00
Isparta Basınında Bugün - 31 Mart 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''SDÜ'de rektörlük yarışı kızıştı''
Çok sayıda akademisyenin ''Tıpçı Rektör istemiyoruz'' fikri etrafında birleştiği iddia ediliyor. En çok oy hakkına sahip Tıp Fakültesi'nden şu ana kadar 2 rektör adayı çıktı.

ISPARTA EKSPRES: ''Isparta Ekspres: Isparta kaderine terk edilmeyecek''
CHP Milletvekili Aday Adayı Mehmet Büyüktuncer, 12 Haziran genel seçimlerinin Türkiye ve Isparta için çıkış noktası olduğunu belirtti.

GÜLSES: ''İdam cezası geri getirilsin''
BBP Isparta İl Başkanı Hacı Özcan Battal, idam cezasının geri getirilmesi için düzenlenen imza kampanyasında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Alperen Ocakları ve BBP tarafından düzenlenen imza kampanyasında konuşan Battal, devletin itibarının toprak altında kaldığını söyledi.

DEMOKRAT: ''Halk elinde hayvan ıslahı''
Isparta, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü ve Süleyman Demirel Üniversitesince ortaklaşa yürütülen ''Halk Elinde Ülkesel Küçükbaş Hayvan Islahı'' proje çalışması yerinde incelendi.

ÇÖZÜM: ''Öğrencilere ajans haberciliği anlatıldı''
Anadolu Ajansı (AA) Antalya Bölge Müdürlüğünde görevli Muhabir Bünyamin Tokmak, ajans haberciliğinde hızlı ve doğru haberin son derece önemli olduğunu belirterek, gazetecilerin saniyelerle mücadele ettiğini kaydetti.

ISPARTA: ''Hemşehrilerimi temsil vekaletine talibim''
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Aday Adayı Mehmet Büyüktuncer, halkın üzerinde oyunlar oynandığını belirterek, ''Bu oyunlara son noktayı 12 Haziran günü Isparta'dan CHP'si çatısı altında hep birlikte sandığa giderek koyacağız'' dedi

NOKTA: ''Has Parti'nin baraj sorunu yok''
Has Parti İl Başkanı Mahmut Bilgiç, partilerinin kesinlikle baraj sorununun bulunmadığını söyledi.

OBJEKTİF: ''Mehmet Tönge'nin asayişinden polis sorumlu''
3 yıldır jandarma bölgesi kapsamında olan Isparta'nın en uzak mahallelerinden Mehmet Tönge, mahalle sakinlerinin talebiyle yeniden polis noktası kapsamına alındı.

MANŞET: ''Keçi peyniri özel bir ürün oldu''
TKDK destekleyeceği yöresel ürünler içerisine keçi peynirini de koydu. Keçi peynirinin, Isparta'da üretilerek dünyaya marka olarak satılması ve ülkeye katma değer yaratmasını önemsediklerini söyleyen TKDK İl Koordinatörü Çelebi, ''Keçi dağdaki otları süte çeviren bir makine, bizde bu makineden en iyi şekilde yararlanmaya çalışacağız'' dedi.

GÜLKENT: ''Gökmenoğlu: Özel yetkili ağır ceza mahkemelerinin usul sistemi düzenlenmeli''
Türkiye son günlerde Gazeteci Ahmet Şık'ın yazdığı iddia edilen İmamın Ordusu adlı kitabın basılmadan kitabevlerine yapılan baskınları konuşuyor. Gelişmeleri basından takip eden Türkiye Barolar Birliği sanık avukatlarının da baskı altında tutulması nedeniyle ortak bir basın açıklaması yayınladı. Isparta Barosu'nun da imza koyduğu açıklamada, basın özgürlüğe ve mesleki adaba dikkat çekildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.