Isparta Basınında Bugün - 31 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ocak 2012 14:01
Isparta Basınında Bugün - 31 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "22 sanığın 15'ini cezaevinde tanıdım bu nasıl örgüt liderliği"

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, 4 aylık süreçte yaşananlar ve soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamedeki suçlamalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

DEMOKRAT: "Başkanlar dert küpü"
Senirkent Yükseliş Vakfı'nın genel kurulunda konuşan Senirkent Merkez ve üç beldenin belediye başkanları Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi ile nüfuslarının eridiğine işaret ederek, bunun bedelini İller Bankası'ndan gelen ödeneğin azalmasıyla ödediklerini ifade etti.

ÇÖZÜM: "SDÜ'den sivil anayasa atağı"
Rektör İbicioğlu, TBMM'nin anayasa değişikliğine katkıda bulunmak için önümüzdeki günlerde çalıştay yapacaklarını ve sonucu TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e bildireceklerini açıkladı.

NOKTA: "İlaçta kriz yarın başlıyor"
Türk Eczacılar Birliği ile SGK arasında sözleşme görüşmelerinden bir sonuç alınamaz ise yarın itibariyle faturalı döneme geçiliyor.

OBJEKTİF: "Gazeteciler birleşti"
Isparta Gazeteciler Cemiyeti ile Aktif Gazeteciler Derneği biraraya geldi. Görüşmelerden tek dernek çatısı altında birleşme kararı çıktı.

İLKE: "Kar körlüğüne dikkat"
SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Levent Tök, karlı havalarda güneş gözlüğü takmadan dışarı çıkmanın ve kış sporları yapmanın kar körlüğüne yol açabileceğini belirtti.

GÜLSES: "Belediye bir yıldır teslim almıyor"
DSİ 18. Bölge Müdürü Recep Özbal, belediyenin su kullanımına ilişkin izin verilmediği yönündeki iddiaların asılsız olduğunun altını çizerek, belediye ile bir yıldır yazışmalar yaptıklarını ancak belediyenin tesisi teslim almadığını ifade etti.

EKSPRES: "Yargının zirvesine bir Ispartalı daha"
Danıştay üyesi hemşehrilerimiz Muammer Topal, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayıyla Anayasa Mahkemesi üyeliğine atandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.