Isparta Basınında Bugün - 4 Ekim 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ekim 2011 20:06
Isparta Basınında Bugün - 4 Ekim 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Isparta dünya değerinin hayatına tanıklık ediyor''
Konya, Mevlana ile nasıl dünya değeri haline geldiyse, Isparta da Bediüzzaman Said Nursi ile aynı yolda ilerliyor. 130 eseri 45 dile çevrildi. Polonya'da yeni yayına verildi. Arjantin'de ise şu an baskıda.

DEMOKRAT: ''Komedi filmi gibi''
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, krize dönüşen teşvik toplantısı için, ''Biz iktidarı ayrı, muhalefeti ayrı çağırmayı planlamıştık. O günkü toplantıda hepsini biraraya getirmek istemedik. O zaman işin sonucunu getirememe endişemiz vardı'' demiş. İşin aslının böyle olmadığını hem kendisi, hem haberi yapan gazeteci, hem de muhalefet partileri çok iyi biliyor oysa.

ÇÖZÜM: ''200 kişi için 10 bin başvuru''
SDÜ Eğitim Fakültesi'nin açacağı Pedagojik Formasyon Kursu için 10 bin başvuru yapıldı.

EKSPRES: ''Müdür susuz kaldı yöneticiye saldırdı''
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne atanan Murat Gevrek, Bahçelievler Mahallesi'ndeki evinin suyunun kesilmesine kızıp, site yöneticisini yumruklamakla suçlanıyor.

GÜLSES: ''Kadınlar da cumaya gelmeli''
Isparta İl Müftüsü Emin Avcı, Camiler Haftası'nda önemli bir konuyu daha gündeme getirdi. Cuma namazının kadınlara farz olmadığını, ancak gerek ruhani rehabiliteleri, gerekse manevi duygularının artması açısından kadınlarından cuma namazlarına gelip, hutbe ve vaizlerden yararlanabileceklerinin altını çizdi.

GÜLKENT: ''Atabey'de işçi isyanı''
MHP'den olaylı şekilde ihraç edilen Atabey Belediye Başkanı Ali Bal'ın maaşlarını 4 aydır ödemediğini ileri süren belediyeye bağlı beton şirketi ile kum-çakıl ocağının işçileri, iş yavaşlatma eylemi başlattı.

HABER: ''Bir senaryo daha sona erdi''
Türkiye'nin sağlık alanında en başarılı ve güçlü ili olan Isparta'da, sağlığın patronları kendi kendilerini bitirdi. Nedeni ise, ''Sen mi? Ben mi?'' daha güçlüyüz kavgası oldu.

İLKE: ''SDÜ'de harç protestosu''
Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Öğrenci Kolektifleri üyesi üniversiteli öğrenciler, harçlara gizli zam yapıldığını öne sürerek, zammı protesto etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.